4 листопада – 7 листопада 2018

Із 05:15 4 листопада до 18:01 7 листопада 2018 фаза Бальзамічного Місяця в Діві місячно-сонячного циклу в Терезах. Сприятливі умови, щоб завершити справи, пов’язані із такими темами: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. У фокусі уваги – повсякденна рутинна праця, робота за наймом, підтримка здоров’я, наведення ладу, тонка точна інтелектуальна робота, стосунки з підлеглими та найманими працівниками, робочі інструменти та побутова техніка, домашні тварини. Це буде легко. Нам допомагатимуть розумні помічники. Слід бути точними, акуратними і критичними, щоб завершити свої наміри у сфері стосунків, мистецтва, дипломатії та почати вибудовувати плани на наступний місяць. Ці плани так чи інакше будуть пов’язані з сексуальним життям та спільними із партнерами ресурсами; з пошуками виходу із кризи; з вирішенням питань накопичень, боргів, податків, хірургії, реставрації, трансформації, утилізації відходів. А також із метафізикою, науковими дослідженнями та детективними розслідуваннями.

Із 4 листопада до 18 грудня 2018 період, коли подій в інтелектуальному житті буде мало. Із 4 листопада до 18 грудня 2018 фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Із 17 листопада до 6 грудня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 27 листопада, вона збігається із кон’юнкцією з Юпітером. Таким чином, до 17 листопада інтелектуальна активність поступово знижується. Починають гальмувати справи, пов’язані із навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Період 17 листопада – 6 грудня – це час для роздумів та повернення до осмислення того, що вже відомо. Це досить важкий для інтелектуальної діяльності період, бо у професійній майстерності виникають ситуації, що вимагають критичного переосмислення пов’язаних із професією та спортивними заняттями знань. Щось, що було вивчене в минулому, тепер не працює. Доводиться повертатися до опанованого колись навчального курсу, до старих записів та роздумів, щоб знайти в них помилку і виправити її. Дуже напружений у цьому сенсі період 24-27 листопада. Ідеї, що виникли в цей час, впливатимуть на інтелектуальну зайнятість протягом року. Після 6 грудня інтелектуальна сфера пожвавлюється. Вивільняється для зовнішньої активності ментальна енергія – зовнішній світ із його новинами починає цікавити нас більше за власні роздуми. Ми стрімко рухаємося у своїх думках до розширення інтелектуальних можливостей. Чим ближче до 21 грудня, тим голосніше заявляють про себе нові ідеї щодо навчання, подорожей, зв’язків із людьми з великими можливостями.

В цей час імперативні обставини сприяють особистій творчості такі якості як вміння знатися на тонкощах, любов до музики та поезії, знання з філософії та мистецтва, а також філософи, митці, музиканти, живописці. Але ви можете не помітити проявів цього аспекту, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з філософією, міфологією, мистецтвом, модою (6 листопада точний падаючий трин Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає