6 – 10 січня 2016

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в Стрільці: теми цього місячного циклу — міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. В цей час ми завершуємо справи, що стосуються цих тем. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідею циклу — розширення можливостей, інтеграція в більш розвинуте суспільство. . Водночас ми плануємо майбутні зміни в сфері будь-яких владних структур. Плануємо зміни в кар’єрі, бізнесі, розподілі сил на шляху до мети.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі законотворця, юриста, вчителя, філософа, релігійного діяча, покровителя, мецената, капіталіста. Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Колективний настрій: “Мене надихають досягненнями інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Стануть у пригоді такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, бути готовими зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що має відношення до іноземців: дипломатія, політика, ЗМІ-кореспонденти, перекладачі, торгові агенти, екскурсоводи та гіди. Шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

7 січня точна падаюча квадратура Сонца в Козерогові з Ураном в Овні. 6 квітня 2015 виникли нові ідеї стосовно особистої свободи й незалежності, самостійності, можливості діяти на власний розсуд і бути вільним підприємцем. В першій декаді червня 2015 вони вперше проявили себе в світі.

В першій-другій декаді липня 2015 були несприятливі обставини для особистої творчості через критичну ситуацію вдома, на батьківщині. Напруження в суспільстві через реформи і модернізацію.

В першій –другій декаді серпня 2015 обставини для особистої творчості були сприятливі.

В першій-другій декаді жовтня 2015 в суспільстві була кризова ситуація через питання реформ та модернізації. Суспільство розділилося на протилежні табори. В цей час мали зробити вибір, прийняти самостійне рішення відносно друзів та однодумців, колективної діяльності, науки, реформ, виконавчої влади в державі.

В першій декаді грудня 2015 обставини для особистої творчості дуже сприятливі.

В першій декаді січня 2016 несприятливі обставини для особистої творчості через критичну ситуацію в бізнесі кар’єрі, в структурах державної та будь-якої іншої влади. Напруження в суспільстві через реформи і модернізацію.

Для тих, чия творчість має відношення до наукових розробок, інженерії, реформаторству, передовим технологіям, оригінальним ідеям та прогресу, виконавчої влади в державі, це період, коли події в сфері будь-яких владних структур створюють величезне напруження. Є необхідність боротися за остаточне втілення ідеї, що народилася в квітні 2015 стосовно особистої свободи й незалежності, самостійності, можливості діяти на власний розсуд і бути вільним підприємцем. Події вимагають від нас боротьби, напруженої роботи, самодисципліни, терпіння, мудрості, економії сили в суворих умовах обмеження й випробувань на шляху до мети. Якщо ви рухалися вірним курсом, для вас це час винагороди та прибутків, тут ваша креативність та геніальність в сфері вашої особистої творчості приносить плоди, на які ви заслуговуєте.

8 січня 2016 ретроградний Меркурій повертається в Козеога, а в Водолія увійде 14 лютого. В цей час наш розум рішуче налаштований на важливі довгострокові справи, що сприяє діловій активності: кар’єра, бізнес, здійснення мети. Використовуйте свій розум для невідкладних справ. Беріться за ментальну роботу сміливо й дійте активно. Пусті балачки, плітки, непідтверджені фактами новини відволікатимуть від важливих справ, шкодитимуть кар’єрі, честі, репутації. Зараз процес мислення буде супроводжуватися браком відчуття комфорту та безпеки. Тому створюйте для розумової роботи комфортне середовище, щоб почуватися зручно й затишно, не забувайте вчасно їсти та відпочивати, розслаблятися. Бо брак комфорту погано позначиться на розумовій роботі й ваших зв’язках з оточенням. Також буде ясно, що бракує більш широких знань для ефективної ментальної роботи. Тому варто звертатися до вчителів та першоджерел.

9 січня 2016 точна кон’юнкція Венера/Сатурн в 13 градусі Стрільця. В першій декаді січня 2016 з’являються нові ідеї стосовно того, як зміцнити стосунки з партнерами та прибутків від власної справи, бізнесу, кар’єри, честі й репутації. Суть ідея полягає в тому, що зміцнення фінансового становища та партнерських стосунків відбувається через розширення кордонів власного світогляду та через інтеграцію в більш розвинене суспільство. Мова про те, що ми можемо зміцнити свої статки та стосунки, якщо пройдемо великий курс навчальних програм (вища та спеціальна освіта), вирішимо питання юридично-правової сфери, піднімемось в більш високий соціальний шар, уточнимо власні ідеологічні позиції (особиста система вірувань, особиста філософія), вдало прорекламуємо свій бізнес та своє розуміння краси, здійснимо подорож в далекі краї.

Вперше ці нові ідеї проявлять себе в світі наприкінці лютого – на початку березня 2016. До того часу вони «дозріватимуть», залишаючись невидимими для нас, проявляючись лише тонкими натяками в подіях принципово нового характеру щодо наших статків, стосунків та ділових програм.

Це період виникнення напруження в суспільному житті, в сфері фінансів та в сфері стосунків. Це напруження носить творчий характер, мотивує розпочинати щось принципово нове в ціх сферах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає