10 – 14 січня 2016

Фаза Нового Місяця (Перша) в Козерогові: Народжуються нові ідеї в тій сфері, яка представляє для нас принцип життєвої мети та особистих досягнень. Це такі речі як проблеми, пов’язані з будь-якими структурами будь-якої влади: державні структури, бізнес, кар’єра, честь, репутація, високе соціальне становище. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на цю сферу.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для досягнення мети. Важливим для просування в кар’єрі. Подивіться неупередженим оком на свої погляди на довгострокові важливі проекти, в яких ви берете участь. Попрацюйте над своїм іміджом, щоб він працював на досягнення вашої мети. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій – “Завершую й досягаю мети” – проявляють себе справжні Діячі, яким не бракую терпцю й витримки, щоб виконувати дану собі обіцянку й довести свою працю до кінця. При тому рушієм не стільки бажання отримати винагороду, скільки прагнення гідно завершити власну справу. Задача – послідовно втілювати те, що наказує внутрішнє почуття гідності.

В пригоді стануться такі якості: вміння терпіти та бути реалістом, діяти в режимі економії сил в суворих умовах та доводити діло до кінця, керувати виробничим процесом. Люди в цей час неймовірно серйозні. “Правила” керують нами. Важливі прогрес та гідність. В центрі уваги – люди впливові, а також ті, на кого можна покластися, розраховувати. Репутація стає більш важливою, ніж зазвичай. Може сильно тиснути потреба добитися мети, досягти успіху.

В суспільстві попит на таку діяльність: будь-яка праця або галузь, що поважає цінності (банк, нерухомість, страхування, опіка). Або обробка міцних матеріалів (головним чином камінь) від будівництва до скульптури. Взагалі попит на працю, де важливу роль відіграє здоровий глузд, зосередженість, терпіння, велика витримка.

13 січня 2016 точний падаючий три Венери в Стрільці з Ураном в Овні.

4 березня 2015 розпочався новий річний цикл Венера/Уран в Овні — виникли нові ідеї на рахунок того, як покращити власне матеріальне становище та соціальний стан за допомоги власної геніальності, винаходів, застосування передових технологій та досягнень науки. В третій декаді квітня 2015 ці ідеї вперше показали себе в світі у вигляді цінних думок, корисних зв’язків та знайомств, вигідних домовленостей з розумними людьми. Вірогідно, ми отримали фінансову або будь-яку іншу підтримку від друзів та однодумців в обмін на власні цінні думки, інформацію, поради, ідеї. Вірогідно, отримали доступ до джерела інформації, документів, зв’язків, що принесли нам користь

В третій декаді травня 2015 на фазі зростаючої квадратури циклу Венера/Уран могло бути занадто багато важкої праці, що пов’язана з втіленням мрії про заробітки на власній геніальності та винаходах.

А в останні дні червня 2015 ця праця принесла свої плоди, почали проглядати натяки на її майбутні результати. У серпні, як і наприкінці червня, ми насолоджувалися можливістю отримати прибуток та користь від власної геніальності. Тільки цього разу винахідливість та геніальність проявилися у ревізії власної системи цінностей, тут змістилися акценти на цінностях. Наприкінці вересня 2015, коли відбулися зміни в наших пріоритетах, ми могли по-новому застосувати свою геніальність та винаходи, щоб отримати прибуток та користь. В той же час, могли отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу компетентність, вміння приймати самостійні рішення, брати на себе відповідальність, сяяти та шляхетно керувати.

Наприкінці листопада 2015 ми могли оцінити свою здатність заробляти на власних геніальних ідеях: наші партнерські стосунки, шлюб, союзи, світське життя показали нам напрямок, в якому треба застосувати власну геніальність, винахідливість, щоб отримати прибутки. Це міг бути досить драматичний період, бо ми могли усвідомити, що якісь наші ідеї та нововведення не пішли нам на користь, виявилися фальшивими або непридатними до реальних потреб життя. Це міг бути період протистояння з однодумцями та друзями через конфлікт цінностей, через питання етики та естетики. Мали зробити вибір.

Зараз, в другій декаді січня 2016, ми можемо бачити в повній мірі наслідки тих реформ, які ми провели з березня 2015 в сфері наших власних прибутків та власної етики. Зникли раптом всі перешкоди на шляху застосування власної геніальності для отримання прибутків. Цього разу винахідливість та геніальність в сфері власних прибутків появляються через співробітництво та фінансові стосунки з іноземцями, через вирішення питань освіти та юридичних питань, через видання власних рукописів, через вихід в більш високий соціальний шар. В цей час ми можемо отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу освіченість, щирість, вміння надихатися досягненнями інших, оптимізм.

В цей час можуть бути витрати на якісь продукти передової науки та техніки. Якщо ви рухалися в правильному напрямку з березня 2015, коли робили прогресивні зміни в своїй системі цінностей, то до другої декади квітня 2016 має бути прибуток завдяки тому, що у вас тепер є ресурси для просування своїх передових ідей в суспільстві. Ваша геніальність, винаходи, наукові розробки, колективна діяльність приноситиме вам винагороду – ту, на яку ви заслуговуєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає