4 травня – 8 травня 2018

Із 01:59 4 травня до 05:08 8 травня 2018 фаза падаючого трину у Стрільці місячно-сонячного циклу в Овні. Рішення, що були прийняті два тижні тому стосовно принципово нових починань і дій на власний розсуд, тепер починають давати видимі результати. Все, що утримувало ситуацію незмінною, само по собі зникло, і ситуація стрімко розвивається чи то у напрямку перемоги, чи то у напрямку поразки. Легко вирішуються питання особистих інтересів та питання зовнішнього вигляду і манер через такі речі як вища та спеціальна освіта, стосунки з іноземцями, далекі подорожі, вирішення юридичних питань. Діяти на власний розсуд і здійснювати власні інтереси, реалізовувати себе нам допомагає дружба із філософами, учителями, релігійними діячами, юристами, іноземцями, видатними письменниками.

Якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, психологією, то це досить напружений у фінансовому, партнерському та суспільному сенсі період. Доведеться мати справу із нереалістичними мріями, розчаруванням, проясненням ситуацій, розгадуванням загадок. Хибні уявлення, містифікації, обман та самообман шкодять прибуткам та статкам. Напруження зростає до 8 травня, потім протягом двох-трьох днів йде на спад. Варто критично оцінювати все, що стосується заробітків і витрат, джерела прибутку, цінностей, стосунків, суспільного життя.

Для цього періоду властиві тривожні думки, драматичні новини світового масштабу. Період важливий для тих, чия розумова активність пов’язана із науковими дослідженнями, психологічним аналізом, детективними розслідуваннями, криміналістикою, хірургією, протезуванням. А також зі знаменитостями світового масштабу. Тут буде велике нервове напруження та багато роботи. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить (7 травня 2018 точний зростаючий квадрат Меркурій/Плутон).

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з мистецтвом, філософією, високою модою, психологією, міфологією, то до 7 травня події сприяють творчому самовираженню. В цей час легко розгадувати загадки, прояснювати заплутані ситуації. Нас підтримують митці, психологи, поети, філософи (6 травня 2018 точний зростаючий секстиль Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає