8 травня – 12 травня 2018

Із 05:08 8 травня до 07:07 12 травня 2018 фаза падаючої квадратури у Водолієві місячно-сонячного циклу в Овні. Принципово нові проекти та те, що їх стосується, стикаються із перешкодами та відтермінуваннями через виклики, що постають з боку друзів, однодумців, колективу. Доводиться напружуватися, щоб втілити свої інтереси і відстояти право чинити на власний розсуд.

Якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, психологією, то це досить напружений у фінансовому, партнерському та суспільному сенсі період. Доведеться мати справу із нереалістичними мріями, розчаруванням, проясненням ситуацій, розгадуванням загадок. Хибні уявлення, містифікації, обман та самообман шкодять прибуткам та статкам. Напруження зростає до 8 травня, потім протягом двох-трьох днів йде на спад. Варто критично оцінювати все, що стосується заробітків і витрат, джерела прибутку, цінностей, стосунків, суспільного життя.

Дуже високий рівень знервованості через величезне напруження у професійній діяльності. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить (12 травня 2018 точний зростаючий квадрат Меркурій/Марс, 13 травня 2018 точна кон’юнкція Меркурій/Уран).

Виникають обставини, що змушують нас оцінити свої можливості і прийняти рішення щодо подальшого використання своєї освіти в особистій творчості. Наступні півроку в особистій творчості ми матимемо справу із наслідками власних рішень, які приймали попередні півроку щодо вищої та спеціальної освіти, викладання та стосунків з іноземцями (9 травня 2018 точна опозиція Сонце/Юпітер). Важливо бути самостійними, компетентними і відповідальними щодо особистого майна і грошей, коли приймаєте рішення, яке стосується освіти, видавничої справи, подорожей, переїзду, іноземців. Не варто розраховувати на везіння, на щасливий випадок і подарунки долі. У цей час є схильність перебільшувати власні можливості і везіння. Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими дослідженнями, хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, утилізацією відходів, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, то це буде період легкий і приємний для роботи. Дружба зі знаменитостями світового масштабу сприятиме вашій особистій творчості (12 травня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає