4 квітня – 8 квітня 2018

Із 08:46 4 квітня до 10:17 8 квітня 2018 фаза падаючого трину у Скорпіоні місячно-сонячного циклу у Рибах. Наші зусилля останніх двох тижнів у справах, що стосуються розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій, подолання залежностей, позбавлення саморуйнування, зараз винагороджуються. Те, що зроблене, приносить свої плоди. У фокусі уваги спільні із партнерами ресурси, накопичені статки, підтримка з боку інших, сексуальні стосунки, майно інших людей та питання спадщини. Легко йдуть справи, що стосуються наукових досліджень, детективних розслідувань, психоаналізу, трансформації, хірургії, реставрації, реанімації, утилізації відходів.

Велике напруження у розумовій роботі, у спілкуванні, навчанні, коротких поїздках (4 квітня і 5 квітня точний зростаючий квадрат Меркурія до Марс/Сатурн, 12 квітня Сатурн починає ретроградний рух – і 26 квітня знову точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн). Тож доведеться багато попрацювати щодо навчальних та інтелектуальних програм. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться. Підвищена активність у зв’язку з навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Суперечки, нервова напруга, виснажлива інтелектуальна робота, перешкоди під час пересування, роздратування через непорозуміння та брак знань. Варто зменшити інтелектуальне навантаження, спілкування, пересування. Залишити лише ті речі, що безпосередньо пов’язані із професійною зайнятістю. За кермом, під час занять спортом, під час спілкування слід поводитися розумно, раціонально. Важливо дотримуватися здорового способу життя і слідкувати за тим, щоб фізичні та інтелектуальні навантаження залишалися у межах розумного. Можливі травми, інфекційні захворювання, аварії, пошкодження техніки. Після 5 квітня дуже сприятливий період для заробітків у сфері професійної майстерності, для партнерства особистого і ділового, що передбачає спільні конкретні практичні дії. (11 квітня точний зростаючий трин Венера/Марс).

Водночас дуже сприятливий для зміцнення фінансового становища та стосунків період. Професійна майстерність та дисциплінованість у кар’єрі добре винагороджуються. Репутація, статус, дружба із високопосадовцями дуже сприяють підвищенню статків. (7 квітня точний зростаючий трин Венера/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає