23 квітня – 26 квітня 2018

Із 00:45 23 квітня до 12:30 26 квітня 2018 фаза зростаючої квадратури у Левові місячно-сонячного циклу в Овні. Через стосунки з дітьми, через події у сфері особистої творчості, через хобі та через кохання гостро постає питання ставлення до себе. Виникає конфлікт між тим, як ми виглядаємо і почуваємося, з одного боку, і тим, що нам хочеться радіти життю, творити, кохати, веселитися, розважатися. На енергії невдоволення своїм зовнішнім виглядом і власними якостями в цей час можна ризикнути і зробити щось принципово нове заради особистої творчої самореалізації. Звісно, це не буде легко.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, друга половина квітня – період дуже сприятливий. Нові ідеї щодо розширення можливостей у боротьбі, спорті, професійній майстерності, які виникли на початку січня 2018, тепер активно втілюються в життя, не зустрічаючи перешкод (24 квітня точний зростаючий секстиль Марс/Юпітер). Народжуються нові ідеї щодо глибоких змін (трансформації) у сфері конкретної практичної діяльності – починається новий дворічний цикл Марс/Плутон, який важливий, якщо ваша професійна діяльність пов’язана із хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, науковими дослідженнями, психоаналізом, знаменитостями світового масштабу, утилізацією відходів (26 квітня 2018 точна кон’юнкція Марс/Плутон).

Із 24 квітня до 19 травня 2018 Венера у знаку Близнята. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає розумним і легким у спілкуванні. Ми подобаємося іншим, коли демонструємо свої енциклопедичні знання, добру обізнаність на останніх новинах, швидкі інтелектуальні реакції та гарне почуття гумору. Нас зачаровує все нове, цікаве, розумне, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час раціональні, логічні. У коханні та фінансах поводимося практично і раціонально: будуємо схеми, плануємо, комбінуємо, даємо логічну оцінку, не упускаємо з виду деталі та дрібниці. Причаровуємо мистецтвом спілкуватися: словами, знаннями, інтелектом, комбінаторними здібностями. В еротиці збуджує інтелект партнера, красиві слова, дотепні жарти, різноманіття, нові враження. Тінь: пліткарка.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях варто демонструвати демократичність. У цей час дуже личать речі, що демонструють мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додають свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з особистої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини, вовна, бавовна). Личить простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Загалом образ має бути молодіжним. Соціальний образ – Інтелектуал, Журналіст. Стиль у мистецтві – модерн.

У сфері кар’єри та репутації вкрай високий рівень невдоволення якістю власного розуму: дуже гостро відчувається брак знань, зв’язків, спілкування, цікавих речей, інтелектуальна робота відчувається надто важкою. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій розум. Варто підвищити рівень стійкості щодо стресів. Важливо не перевантажувати нервову систему. Навчання дається важко. Обмежені можливості щодо пересування на коротку відстань, вірогідні додаткові витрати на засоби пересування та спілкування. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться. (26 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає