3 грудня – 7 грудня 2018

Із 15:17 3 грудня до 09:20 7 грудня 2018 фаза Бальзамічного Місяця в Терезах місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Сприятливі умови, щоб гарно й гармонійно завершити справи, пов’язані із такими темами: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм.

Початок грудня для боротьби, спорту, професійної майстерності напружений період – імперативні обставини змушують нас бути дуже активними. Вірогідні конфлікти із керівниками будь-якого рангу від президента до адміністратора, конфлікти із яскравими творчими особистостями (3 грудня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Марс). В цей час варто брати на себе відповідальність за свою майстерність, боротися за досягнення у спорті. Якщо так станеться, що доведеться рекламувати себе, демонструвати власні професійні навички перед керівниками будь-якого рангу, не слід відмовлятися від цього, варто зробити зусилля над собою, щоб показати себе з найкращого боку.

Із 4 листопада до 18 грудня 2018 фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Із 17 листопада до 6 грудня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 27 листопада, вона збігається із кон’юнкцією з Юпітером. Таким чином, до 17 листопада інтелектуальна активність поступово знижується. Починають гальмувати справи, пов’язані із навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Період 17 листопада – 6 грудня – це час для роздумів та повернення до осмислення того, що вже відомо. Це досить важкий для інтелектуальної діяльності період, бо у професійній майстерності виникають ситуації, що вимагають критичного переосмислення пов’язаних із професією та спортивними заняттями знань. Щось, що було вивчене в минулому, тепер не працює. Доводиться повертатися до опанованого колись навчального курсу, до старих записів та роздумів, щоб знайти в них помилку і виправити її. Дуже напружений у цьому сенсі період 24-27 листопада. Ідеї, що виникли в цей час, впливатимуть на інтелектуальну зайнятість протягом року. Після 6 грудня інтелектуальна сфера пожвавлюється. Вивільняється для зовнішньої активності ментальна енергія – зовнішній світ із його новинами починає цікавити нас більше за власні роздуми. Ми стрімко рухаємося у своїх думках до розширення інтелектуальних можливостей. Чим ближче до 21 грудня, тим голосніше заявляють про себе нові ідеї щодо навчання, подорожей, зв’язків із людьми з великими можливостями.

На початку грудня 2018 у напружених імперативних обставинах доведеться приймати рішення щодо професійної майстерності, спорту, боротьби. Тут можливі гострі конфлікти,травми, аварії. Під час спортивних занять, керування авто, роботи з інструментами слід бути обережними і уважними, щоб не травмуватися (3 грудня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає