30 листопада – 3 грудня 2018

Із 02:18 30 листопада до 15:17 3 грудня 2018 фаза падаючого квадрату в Діві місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Доводиться сильно ментально напружуватися та багато тонко і точно працювати, щоб довести справи до кінця у таких сферах як сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм.

Початок грудня для боротьби, спорту, професійної майстерності напружений період – імперативні обставини змушують нас бути дуже активними. Вірогідні конфлікти із керівниками будь-якого рангу від президента до адміністратора, конфлікти із яскравими творчими особистостями (3 грудня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Марс). В цей час варто брати на себе відповідальність за свою майстерність, боротися за досягнення у спорті. Якщо так станеться, що доведеться рекламувати себе, демонструвати власні професійні навички перед керівниками будь-якого рангу, не слід відмовлятися від цього, варто зробити зусилля над собою, щоб показати себе з найкращого боку.

На початку грудня 2018 будуть несподіванки у сфері фінансів та партнерства (1 грудня 2018 точна опозиція Венера/Уран). Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням.

Венера в Скорпіоні із 2 грудня 2018 до 7 січня 2019) – найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичайних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

1-12 грудня 2018 Меркурій у ретро фазі повертається до Скопріона (6 грудня починає рухатися у директному напрямку). В цей час нас цікавить все таємне, окультне, кримінальне, сексуальне, таємниця життя й смерті, психоаналіз. Ми мислимо глибоко, занурюємося все глибше й глибше у своїх дослідженнях втаємниченого. Щоб інтелектуальна діяльність була ефективною, слід мислити, як детектив: дуже глибоко, проникливо. Долати всі заборони, всі табу. Проникати у суть всіх прихованих явищ. Намагатися дізнаватися метафізичний зміст явищ та подій, “йти по слідах”, розплутувати клубок таємниць. Щоб розум працював ефективно, потрібно вміти правильно переживати інтенсивні емоції. Якщо уникати кризових ситуацій, де потрібно шукати вихід для подолання кризи, мозок «вимикається» – здатність виконувати складні інтелектуальні задачі знижується.

На початку грудня 2018 у напружених імперативних обставинах доведеться приймати рішення щодо професійної майстерності, спорту, боротьби. Тут можливі гострі конфлікти,травми, аварії. Під час спортивних занять, керування авто, роботи з інструментами слід бути обережними і уважними, щоб не травмуватися (3 грудня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає