28 березня – 31 березня 2018

Із 04:29 28 березня до 15:36 31 березня 2018 фаза зростаючого трину у Левові місячно-сонячного циклу у Рибах. Нові ідей щодо розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій, подолання залежностей, позбавлення саморуйнування стрімко розвиваються, не зустрічаючи перешкод. Настрій грайливий, творчий. Нам допомагає дружба із компетентними персонами, лідерами, керівниками різного рівня, яскравими особистостями. У фокусі уваги діти, хобі, розваги, захоплення, шоу, театралізовані дійства, веселощі. Перешкоди долаються з легкістю.

Період 7 – 30 березня 20118 у фінансовому плані не був легким і приємним: зменшення грошових надходжень, необхідність заощаджувати, відтермінування із виплатами, витрати на компенсацію неприємних речей – і нові ідеї щодо заробітків і статків, роздуми про джерело прибутків. У ці останні дні березня виникають нові ідеї щодо заробітків в оригінальний спосіб “чорти знають на чому”. Розпочинається новий річний цикл, пов’язаний з цінністю свободи та незалежності. Цей цикл важливий для тих, чиї особисті прибутки пов’язані із передовою наукою та технологіями, авіацією, винаходами, інженерією, астрологією. Поруч опиняються креативні люди, винахідники, реформатори, друзі, однодумці. Спонтанно виникають оригінальні ідеї щодо заробітків і джерела особистого прибутку (29 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Уран).

У сфері кар’єри та репутації дуже напружений і важливий період. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій авторитет та компетентність у кар’єрі та бізнесі (29 березня точний зростаючий квадрат Сонце/Сатурн). Це пов’язане з тим, що нові ідеї кінця грудня 2017 щодо особистих творчих проектів тепер доводиться втілювати в життя у несприятливих умовах. Відбуваються події у сфері кар’єри, статусу, репутації, які змушують конфліктувати з компетентними персонами та керівниками будь-якого рангу. Обставини складаються таким чином, щоб завадити нам керувати, віддавати накази, перешкоди й відтермінування діють не на нашу користь. Посилюється напруження у кар’єрі, доводиться докладати величезних зусиль, щоб утримати керівну посаду і просунутися вперед. На міжнародному рівні велике напруження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає