26 листопада – 30 листопада 2018

Із 16:42 26 листопада до 02:18 30 листопада 2018 фаза падаючого трину у Ракові місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Починають приносити приємні або неприємні результати наші рішення та творчі прояви у таких сферах як сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм.

До 30 листопада 2018 будуть перешкоди у всьому, що стосується інтелектуальної активності, рутинної роботи, тонкої точної праці, роботи за наймом, гігієни, підтримки здоров’я, поїздок на коротку відстань, інструментів, домашніх тварин, знайомств, посередництва і торгівлі (26 листопада 2018 точний падаючий квадрат Меркурій ретро/Марс). Доведеться напружуватися більше, ніж планувалося. Водночас будуть сприятливі можливості для того, щоб зміцнити своє становище у професійній майстерності, спорті, боротьбі. Нам допомагатимуть старші за віком персони, мудрі люди, ті, кого ми побоюємося та від кого залежимо; високопосадовці, політики. Допомагає виваженість, терпіння, стриманість, серйозність, дисциплінованість (27 листопада 2018 точний зростаючий секстиль Марс/Сатурн).

Наприкінці листопада 2018 у професійній активності та у спортивних заняттях будуть дуже напружені ситуації: нервове збудження, небезпека травмуватися, суперечки (26 листопада точна падаюча квадратура Меркурій/Марс).

В останній тиждень листопада 2018 розпочинається новий річний цикл розширення особистих можливостей через опанування великого навчального курсу, через стосунки з іноземцями та далеку подорож, через вирішення юридичних питань. Ідеї, що виникають в цей час, впливатимуть на особисту творчість та на інтелектуальну зайнятість протягом року (26-28 листопада 2018 Сонце в кон’юнкції з Юпітером і в Нижній кон’юнкції з Меркурієм).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає