26 квітня – 30 квітня 2018

Із 12:30 26 квітня до 03:57 30 квітня 2018 фаза зростаючого трину в Діві місячно-сонячного циклу в Овні. Дуже легко просуваються всі справи, що стосуються безпосередньо наших особистих інтересів, ставлення до себе і до життя, нашої зовнішності, стилю одягу, манер поведінки. Легко розвиваються принципово нові ризиковані проекти. Нам легко діяти на власний розсуд і захищати власні права. Це відчуття легкості, відсутності спротиву матеріалу можна конструктивно використати заради власних інтересів, якщо зосередитися на зусиллях заради підтримки здоров’я (спорт, гімнастика, масаж), на повсякденній рутинній роботі, на службі, на тонкій точній інтелектуальній праці. Особистим інтересам добре послужить наведення ладу навколо, чистота, гігієна. А також стосунки із домашніми тваринами, вирішення питань робочих інструментів та взаємодія із підлеглими і колегами по роботі.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, друга половина квітня – період дуже сприятливий. Нові ідеї щодо розширення можливостей у боротьбі, спорті, професійній майстерності, які виникли на початку січня 2018, тепер активно втілюються в життя, не зустрічаючи перешкод (24 квітня точний зростаючий секстиль Марс/Юпітер). Народжуються нові ідеї щодо глибоких змін (трансформації) у сфері конкретної практичної діяльності – починається новий дворічний цикл Марс/Плутон, який важливий, якщо ваша професійна діяльність пов’язана із хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, науковими дослідженнями, психоаналізом, знаменитостями світового масштабу, утилізацією відходів (26 квітня 2018 точна кон’юнкція Марс/Плутон).

У сфері кар’єри та репутації вкрай високий рівень невдоволення якістю власного розуму: дуже гостро відчувається брак знань, зв’язків, спілкування, цікавих речей, інтелектуальна робота відчувається надто важкою. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій розум. Варто підвищити рівень стійкості щодо стресів. Важливо не перевантажувати нервову систему. Навчання дається важко. Обмежені можливості щодо пересування на коротку відстань, вірогідні додаткові витрати на засоби пересування та спілкування. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться. (26 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн).

28 квітня завершився цикл ретроградності Меркурія, що розпочався 13 березня у 12 градусі Овна. До 12 липня 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: сміливість, сила, вправність, войовничість, відвага, професійна майстерність, спортивність, вміння діяти на власний розсуд, вміння розпочинати принципово нові ризиковані проекти. Між 29 квітня та 13 травня буде високий рівень знервованості через величезне напруження у професійній діяльності. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить.

Події у сфері кар’єри, статусу, репутації відкривають шлях для дружньої взаємодії з компетентними персонами та керівниками будь-якого рангу. Легко зміцнити репутацію, якщо демонструвати власну компетентність і відповідальність, керувати, віддавати накази і контролювати. Перешкоди й відтермінування дають можливість зміцнити власну волю та підвищити рівень компетентності. У кар’єрі легко утримати керівну посаду і просунутися вперед (29 квітня точний зростаючий трин Сонце/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає