25 червня – 29 червня 2019

Із 12:46 25 червня до 10:10 29 червня 2019 фаза падаючого квадрату в Овні місячно-сонячного циклу в Близнятах. В цей час доводиться напружуватися, багато працювати, докладати зусилля, щоб довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Доводиться зосередитися на захисті особистих інтересів, на боротьбі, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає мислити здраво, мати доступ до правдивої інформації. Гостро постають питання армії, війни, конкуренції, можливості діяти на власний розсуд. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наші розумові здібності та знання.

У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. Зараз сприятливі можливості для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Нас підтримують друзі та однодумці, оригінальні люди, винахідники, інженери, реформатори.

25 червня у 29 градусі Рака розпочинається цикл ретроградності Меркурія, що завершиться 10 серпня 2019. Із 8 липня до 1 серпня Меркурій ретроградний. Із 25 червня розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею, пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, ситуацій обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності та комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій. Між 8 липня та 1 серпня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 25 червня – 10 серпня відбуватиметься в умовах, що сприяють дружбі, клубному життю, колективній роботі, прогресивним реформам, винахідництву, роботі у галузі науки та передових технологій. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у професійній майстерності. Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що вони випереджали час і не могли бути втіленими в конкретних практичних діях. І от зараз кращий час настав — час дістати відкладені рукописи і діяти (27 червня точний зростаючий секстиль Меркурій/Уран. 9 липня точна кон’юнкція Меркурій/Марс у Левові). 1 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Із 27 червня до 19 липня Меркурій в Левові. Розум в цей час індивідуалістичний – зайнятий питаннями, що пов’язані із особистою творчістю, розвагами, хобі, відпочинком. Нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. Досить важко мислити тверезо, логічно, раціонально. Важко збирати інформацію і детально її обробляти. На нас справляють враження думки, що висловлені яскраво, театрально. Якщо оратор харизматичний, то важко ставитися критично до його промов. У нас потужна мотивація бути розумною людиною. Прагнемо бути обізнаними, добре орієнтуватися в останніх новинах. Але бракує критичності. Ми міркуємо, як керівники, – масштабно, недостатньо концентруючи увагу на дрібницях і деталях. Тому доручаємо аналітикам збирати детальну інформацію. Висловлюємо власні думки доступно, наочно. Слухачі захоплені нашою впевненістю в собі та переконаністю у правоті. Ми розмовляємо харизматично, захоплюємо, надихаємо. Говоримо й пишемо яскраво, авторитарно. До питань раціоналізацій підходимо творчо, захоплено, із задоволенням. Вміємо переконувати силою власної особистості. Вміння переконувати ґрунтується на впевненості у правоті власних думок. Але якщо не можемо обґрунтувати свою думку, то варто звернутися до довідників, до консультантів, до учителів за роз’ясненнями. Інакше такі думки нічого не варті. Те саме стосується й новин.

Що потрібно, щоб мозок у цей час працював ефективно:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– індивідуальну творчість
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– зробити заняття у тренажерному залі своїм хобі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає