21 червня – 25 червня 2019

Із 10:06 21 червня до 12:46 25 червня 2019 фаза падаючого трину в Водолієві місячно-сонячного циклу в Близнятах. В цей час починають приносити результати зусилля, що ми доклали заради втілення нових ідей щодо таких тем: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. У сфері стосунків із друзями та однодумцями, у клубному житті, у колективній роботі, у питаннях прогресивних реформ та парламентаризму події розвиваються стрімко. Все, що стримувало зростання та розвиток програми, пов’язаної з якістю мислення та обробкою і інформації, тепер само по собі щезло. Якщо ви намагалися у цих сферах за будь-яку ціну утримати ситуацію незмінною, то зараз всі ці підпори рухнули, і події нестримно розвиваються чи то у бік тріумфу, чи то у бік загибелі. У будь-якому разі ми отримуємо те, на що заслуговуємо. У вирішенні задач у сфері спілкування, навчання, зв’язків допомагає дружба з оригінальними людьми, науковцями, парламентарями, винахідниками, інженерами.

з 21 червня 2019 Сонце у Ракові – починається перший місяць літа.

25 червня у 29 градусі Рака розпочинається цикл ретроградності Меркурія, що завершиться 10 серпня 2019. Із 8 липня до 1 серпня Меркурій ретроградний. Із 25 червня розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею, пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, ситуацій обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності та комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій. Між 8 липня та 1 серпня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 25 червня – 10 серпня відбуватиметься в умовах, що сприяють дружбі, клубному життю, колективній роботі, прогресивним реформам, винахідництву, роботі у галузі науки та передових технологій. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у професійній майстерності. Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що вони випереджали час і не могли бути втіленими в конкретних практичних діях. І от зараз кращий час настав — час дістати відкладені рукописи і діяти (27 червня точний зростаючий секстиль Меркурій/Уран. 9 липня точна кон’юнкція Меркурій/Марс у Левові). 1 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Венера разом з Юпітером і Нептуном утворює замкнену конфігурацію тау-квадрата з верхівкою на Нептуні в Рибах 23 червня. Аспект свідчить, що у сфері стосунків і у сфері самостійних заробітків ми переживаємо гостру кризу. Вона пов’язана із тим, що наші величезні очікування на високі матеріальні статки і наші мрії про легке і швидке збагачення раптом зіткнулися із реальністю — і розбилися на друзки. Тепер ми чітко бачимо, до чого призвели наші рішення та вчинки, скеровані на розширення особистих фінансових можливостей. Пів року тому у січні 2019, у нас виникли ідеї щодо збагачення. І от тепер вони втілилися в усій повноті. Наступні пів року ми матимемо справу із наслідками подій, що відбувалися попередні пів року. Оскільки ми істоти соціальні, то ми матимемо справу не лише із наслідками власних дій, а і з наслідками колективного вибору і вчинку. Це може не бути приємним досвідом. Ця криза показує, що треба подивитися правді у вічі щодо особистих прибутків і статків і докласти зусиль до того, щоб будувати свій добробут на тому ресурсі, який є, не сподіваючись на легкі гроші та чудесні подарунки долі. В цей час не буде так, що щасливий збіг обставин надасть можливість знайти новий перспективний спосіб заробляти більше і примножувати статки. Навпаки, буде враження, що Зевс розлютився на тупе нікчемне людство і прагне його покарати. Зевс любить лише героїв. В цей час вірогідні великі витрати на щось, що дозволяє розширити кордони власного уявлення про світ. Наприклад, витрати на опанування великого навчального курсу.

Цей аспект не покращує умови для мирного врегулювання. Мирні перемовини напружені, потребують величезних зусиль, щоб протидіяти брехні, містифікаціям. Дотримуватися законів міжнародного права заважають особисті фінансові інтереси сторін у перемовинах. Заважає ціннісне, культурне, етичне та естетичне протистояння під час перемовин. Мир не буде досягнений на справедливих засадах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає