23 лютого – 26 лютого 2018

Із 10:08 23 лютого до 19:17 26 лютого 2018 фаза зростаючого квадрату (3-тя) у Близнятах місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Задачі, пов’язані із такими питаннями як прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами, – такі задачі доводиться вирішувати через величезне напруження та долаючи несприятливі фактори. Знадобляться такі якості натури: критичне мислення, обізнаність, вміння спілкуватися, вміння знаходити та аналізувати потрібну інформацію. Заважають такі якості людської натури: поверхневість суджень, метушливість, балакучість, схильність пліткувати, брак логіки та понятійного мислення. Напруження та перешкоди у ситуаціях навчання, спілкування, подорожей на невелику відстань. Перешкоди з боку таких персон: журналісти, викладачі, студенти, інформатори, аналітики, спортсмени, молодь, посередники.

У сфері кар’єри та репутації дуже сприятливі умови для того, щоб зміцнити свій авторитет та компетентність (25 лютого точний зростаючий секстиль Сонце/Сатурн). Це пов’язане з тим, що нові ідеї кінця грудня 2017 щодо особистих творчих проектів тепер вперше заявлять про себе у реальному житті. Відбуваються події у сфері кар’єри, статусу, репутації, які дають можливість скористатися підтримкою компетентних персон та керівників будь-якого рангу для того, щоб втілювати ці ідеї і життя. Коли ми починаємо діяти у цьому напрямку, світ ніби розвертається до нас своїм привітним боком, і обставини складаються самі собою на нашу користь.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період не дуже сприятливий. Якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте недобре ставлення з боку діячів культури та мистецтва, дипломатів, миротворців, громадських діячів. Доведеться дуже важко і напружено працювати, щоб отримати прибутки. Доведеться боротися за свої цінності, захищати своє майно та джерело прибутку. У партнерських стосунках будуть конфлікти, чвари. Уникати їх не слід, бо саме конфлікти обумовлюють розвиток, дозволяють партнерам узгодити цінності. Врешті решт, через конфлікти та напругу ви зможете покращити стосунки, матеріальне становище, підвищити свій рівень професійної майстерності, вдосконалити бійцівські якості (25 лютого 2018 зростаючий квадрат Венера/Марс).

У сфері фінансів, партнерства, союзів доводиться дуже багато працювати і боротися. В цей час можна досить добре заробити завдяки професійній майстерності. Але робота буде дуже важкою, доведеться долати перешкоди, спротив матеріалу, мати справу із конфліктними ситуаціями. Доведеться захищати майно і джерело прибутку. (25 лютого точна зростаюча квадратура Венера/Марс).

Виникають нові ідеї щодо навчання та викладання, пов’язані із модою, мистецтвом, культурологією, політологією, історією, філософією, міфологією (25 лютого точна кон’юнкція Меркурій/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає