23 липня – 26 липня 2017

Починається місячно-сонячний цикл у Левові. Народжуються ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. До 13:31 25 липня ми зайняті новими ідеями, пов’язаними з власними творчими проектами, власною компетентністю, питаннями особистої відповідальності та самостійності, власними якостями керівника та лідера. Після 13:31 25 липня у фокусі уваги будуть такі питання: тонка точна інтелектуальна праця, служба державна та військова, побут, повсякденні обов’язки, підтримка здоров’я, дієта, спортивні заняття, домашні тварини.

Варто підійти до прибутків та витрат стримано. Не поспішайте витрачати. Налаштуйтеся скептично, пригальмуйте з фінансовими операціями, щоб ще раз оцінити всі “за” і “проти”. Заощаджувати на локальному рівні зараз – це зміцнювати власні фінансові можливості у не дуже далекому майбутньому. Спирайтеся на мудрість у питаннях фінансів та партнерства. В цей час фінансові потоки можуть дещо обміліти, а у стосунках може відчуватися необхідність віддалитися одне від одного. Можуть бути витрати, спрямовані на зміцнення статусу та кар’єри, довгострокові вкладення, що приноситимуть прибутки лише з часом. Пік аспекту 24 липня.

Найсміливіші ідеї щодо реформ та винаходів знайдуть друзів та однодумців, будуть легко прийняті в колективі. Пік аспекту 24 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає