20 липня – 23 липня 2017

Сприятливий час, щоб завершити справи, пов’язані з родинним життям, батьками, житлом та нерухомістю, питаннями комфорту та безпеки. Наносимо останній штрих у справах, що були розпочаті наприкінці червня. У фокусі уваги обмін думками, спілкування, аналітика, посередництво, торгівля, навчання, стосунки з найближчим оточенням (брати/сестри, сусіди, знайомі), транспорт, дороги, свобода слова, ЗМІ. З 11:08 21 липня до 11:32 23 липня час для фантазій, ніжностей і романтики. Завершується місяць, присвячений змінам у родинному житті. Варто розслабитися і відпочити.

20 липня змінюється стиль конкретної практичної активності та боротьби. Відтепер і до 5 вересня 2017 для перемоги і високої професійної майстерності нам знадобляться такі якості: відповідальність, лідерство, компетентність, вміння самостійно приймати рішення, вміння керувати і віддавати накази, вміння контролювати виконання завдань. Щоб бути максимально ефективним у майстерності, слід діяти творчо, самовпевнено, владно, яскраво, гордо, демонстративно, життєствердне. Додає наснаги упевненість в успіху. У конкретних практичних справах доречно демонструвати блиск і компетентність короля-завойовника, повагу до боротьби і до влади, захопленість у боротьбі. Особиста воля має керувати власною практичною діяльністю. Невдачі викликатимуть напади люті. Що в цей час по-справжньому дратує і створює найбільшу проблему в боротьбі і практичних зусиллях, так це будь-яка критика.

Найбільш привабливими в цей час будуть чоловіки, що справляють враження тріумфатора, “зірки”. Вони діють відверто, творчо, яскраво, театрально, демонстративно. Впевнені в собі, блискучі коханці, активні, добрі, щедрі, шляхетні та сповнені життєвих сил.

Як в цей час боротися? “В лоба”, граючи, радіючи, отримуючи задоволення від процесу боротьби. Звісно, якщо є впевненість у своїй компетентності, в собі, в своїй правоті і в перемозі. Можна влаштувати драматичний спектакль, розігруючи супротивника. Варто показати себе в усьому блиску власної майстерності, пригнітити суперника своїм авторитетом (особливо, якщо авторитет є), і безжально “розчавити” власною міццю.

Найсміливіші ідеї щодо реформ та винаходів в галузі медицини, освіти, тонкої точної інтелектуальної праці, служби державної та військової знайдуть друзів та однодумців, будуть легко прийняті в колективі. Піки аспектів: 21 і 24 липня.

В ці дні нові творчі ідеї, пов’язані з науковими розробками, передовими технологіями, винаходами, інженерією, прогресивними реформами, колективною роботою та клубним життям, втілюються в життя у непідготовлених для цього умовах. Творчі реформаторські проекти, що виникли в середині квітня 2017, зараз потребують важливих рішень, відповідальності, компетентності, вміння керувати. Бо зараз від ваших особистих зусиль залежить їхня подальша доля. Зараз гостра ситуація у стосунках з друзями та однодумцями. Складні імперативні обставини щодо роботи в галузі електронники та електрики, у галузі використання символьних систем. Доведеться напружуватися, долати перешкоди, працювати на межі власних творчих можливостей. Пік аспекту 21 липня.

З 22 липня до 23 серпня 2017 Сонце в Левові – другий місяць літа, час насолоджуватися повнотою життя, творити, радіти, розважатися, сяяти та шляхетно панувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає