23 квітня – 26 квітня 2019

Із 02:34 23 квітня до 01:18 27 квітня 2019 фаза падаючого трину в Стрільці місячно сонячного циклу в Овні. В цей час починають приносити результати зусилля, що ми доклали заради втілення нових ідей щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. У сфері вищої та спеціальної освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань події розвиваються стрімко. Все, що стримувало зростання та розвиток програми, пов’язаної з захистом власних інтересів, тепер само по собі щезло. Якщо ви намагалися у цих сферах за будь-яку ціну утримати ситуацію незмінною, то зараз всі ці підпори рухнули, і події нестримно розвиваються чи то у бік тріумфу, чи то у бік загибелі. У будь-якому разі ми отримуємо те, на що заслуговуємо. У вирішенні задач у сфері захисту особистих інтересів допомагає дружба з іноземцями, учителями, філософами, юристами, капіталістами, видатними письменниками.

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період напруження та конфліктів, що пов’язані з необхідністю долати хаос, оману. Щоб бути ефективним в роботі та перемагати в боротьбі доводиться докладати зусиль до розуміння тонкощів: розгадувати загадки, прозрівати тонкі сенси видимих речей, викривати брехню та розвінчувати містифікації (27 квітня точний зростаючий квадрат Марс/Нептун).

23 квітня розпочинається новий річний цикл творчої самореалізації для тих, чия діяльність пов’язана з передовими технологіями, науковими розробками, експериментами, колективною роботою, чимось дивакуватим та оригінальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає