21 – 25 вересня 2015

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Стрільці: тиждень тому, на Новий Місяць (затемнення), виникли нові ідеї щодо повсякденної праці, тонкої точної інтелектуальної праці, роботи за наймом, державної та військової служби, підтримки здоров’я, в сфері домашніх тварин та інструментів. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя. Важка задача, бо умови несприятливі, спротив оточувального середовища великий. Але прагнення заявити про себе, утвердиться, пройти випробування та здійснити всій потенціал у нас також міцне. Сили в нас навіть надлишок, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що те, що замислили тиждень тому, таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після 25 вересня – на фазі зростаючого трину – справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися на насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються законотворчості, юриспруденції, міжнародного права, вищої освіти, стосунків з іноземцями та іноземних справ, пропаганди та реклами, ідеології та систем вірувань, філософії, видавничої справи та туризму. Тут треба докласти зусиль, просувати прогресивні ідеї

Колективний настрій: “Надихаюся досягненнями інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Стануть у пригоді такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, бути готовими зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що має відношення до іноземців: дипломатія, політика, ЗМІ-кореспонденти, перекладачі, торгові агенти, екскурсоводи та гіди. Шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

23 вересня 2015 точний зростаючий трин Венери в Леві з Ураном в Овні. 4 березня 2015 розпочався новий річний цикл Венера/Уран в Овні — виникли нові ідеї на рахунок того, як покращити власне матеріальне становище та соціальний стан за допомоги власної геніальності, винаходів, застосування передових технологій та досягнень науки. В третій декаді квітня 2015 ці ідеї вперше показали себе в світі у вигляді цінних думок, корисних зв’язків та знайомств, вигідних домовленостей з розумними людьми. Вірогідно, ми отримали фінансову або будь-яку іншу підтримку від друзів та однодумців в обмін на власні цінні думки, інформацію, поради, ідеї. Вірогідно, отримали доступ до джерела інформації, документів, зв’язків, що принесли нам користь

В третій декаді травня на фазі зростаючої квадратури циклу Венера/Уран могло бути занадто багато важкої праці, що пов’язана з втіленням мрії про заробітки на власній геніальності та винаходах.

А в останні дні червня 2015 ця праця принесла свої плоди, почали проглядати натяки на її майбутні результати. У серпні, як і наприкінці червні, ми насолоджувалися можливістю отримати прибуток та користь від власної геніальності. Тільки цього разу винахідливість та геніальність проявилися у ревізії власної системи цінностей, тут змістилися акценти на цінностях. Зараз, наприкінці вересня 2015, коли відбулися зміни в наших пріоритетах, ми можемо по-новому застосувати свою геніальність та винаходи, щоб отримати прибуток та користь. В той же час, можем зараз отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу компетентність, вміння приймати самостійні рішення, брати на себе відповідальність, сяяти та великодушно керувати.

23 вересня 2015 точний падаючий секстиль Сонця в Терезах до Сатурну в Стрільці. Дипломатичні рішення на високому рівні. На міжнародному рівні в цей час вирішується питання, яке вперше постало у листопаді 2014. Це питання подолання кризи у зв’язку з розслідуванням фактів корупції, пересування фінансів за тіньовими схемами, привласнення окремими персонами ресурсів та багатств країни, насильства, смерті, сексу, наслідків війни.

В останній декаді травня 2015 все таємне стало явним, і були прийняті відповідальні рішення. Вибір стосувався ролі державної мови у зміцненні державності, ЗМІ, початкової освіти, транспорту, доріг, засобів зв’язку. Мова також йшла про рішення щодо міжнародно-правових санкціях, обмеженнях в сфері інтелектуального продукту, інформації, обміну думками, торгівлі, зв’язків, пересувань

В третій декаді липня 2015 ми пожинали результати своїх творчих зусиль и прийнятих рішень. А в третій декаді серпня імперативні обставини складалися критично й напружено – ідеї подолання кризи мали стверджуватися силоміць в суворих умовах. Це була криза влади на всіх рівнях – від ролі голови держави до ролі голови окремої родини.

Зараз, в останній декаді вересня 2015, приймаються важливі рішення на міжнародному рівні відносно дипломатії та стратегії в питання подолання кризи й наслідків війни.

На особистому рівні це завершальний етап в сфері кар’єри, бізнесі, праці, честі, репутації. В ці дні імперативні обставини складаються сприятливо для планування, для розробки стратегії, для зміцнення важливих ділових стосунків та для завершення стосунків, які не є перспективними. Кар’єра, праця, соціальний статус, шляхетність, честь, репутація зараз приносять нам свої плоди. Ми можемо отримати підтримку (матеріальну також) з боку високопосадовців, людей великого бізнесу, політиків. І можемо гідно довести ту серйозну справу, що розпочали у листопаді 2014, до переможного кінця.

З 23 вересня до 23 жовтня 2015 Сонце в знаку Терези

В цей час ми самостійно вирішуємо, з ким на мати стосунки, з ким співпрацювати, з ким бути відкритими ворогами. Ми зацікавлені у стратегічному баченні ситуацій. Ретельно обираємо інформацію, яка варта нашої уваги. Ми усвідомлюємо, що і кому можна говорити, чого не можна. Для нас дуже важливими стають такі речі як мистецтво, витонченість, окультуреність, дипломатичність, соціальна активність, політика.

Щоб жити, підсвідомо прагнемо бути сильними, сміливими, бути майстрами свого діла. Нас вмотивовує підсвідоме прагнення бути вільним підприємцем, діяти на власний розсуд, боротися за власні інтереси, конкурувати, ризикувати. Тому багато хто з нас в цей час може розпочати спортивні тренування, опановувати конкретні професійні навички, розвивати в собі сміливість, агресивність, здатність захищатися, чинити опір, бути першопроходьцем.

Яскравіше за все в цей час проявлятиметься здатність до самодисципліни, здатність підпорядковувати себе обов’язку, здатність твердо наполягати на своєму, надійність, незламність, суворість, строгість, мудрість, непохитність.

Щоб жити, творити й радіти, доведеться вирішувати проблему браку у себе певності в собі й у правильності власних рішень, в правильності зробленого вибору. Доведеться зміцнювати та розвивати силу волі, підвищувати свою компетентність, брати на себе відповідальність. Життєво важливими будуть якості керівника, лідера, вміння віддавати накази та контролювати виконання, ініціативність.

26 вересня 2015 точна падаюча квадратура Меркурія в циклі ретроградності в Терезах з Плутоном в Козерозі. В третій декаді грудня 2014 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення глибоких трансформацій структур державною та будь-якої іншої влади. Після гострої напруженої боротьби за ствердження цих ідей в світі в першій декаді квітня 2015 в середині липня 2015 настало максимальне розуміння процесів трансформації структур влади й передбачення напруженої роботи над здійсненням необхідних реформ. У другій декаді серпня 2015 були сприятливі обставини для важливих обговорень та роздумів, коли ми отримали результати того, що було замислено з грудня 2014.

В першій та третій декадах вересня 2015 на ментальному рівні відбувається гостра боротьба за остаточне утвердження ідеї розумного підходу до глибокої трансформації владний структур, коли стратегічні партнери напружено працюють над втіленням стратегічних планів, застосовують дипломатичні методи. Ми повертаємося до одних й тих самих тем знову й знову, щоб переосмислити їх наново. Дуже багато важкої розумової праці, що потребує глибокого занурення в дослідження та погляду на речі з усіх можливих боків.

На особистому рівні в цей час якісна інтелектуальна робота, пов’язана з глибокими науковими дослідженнями, детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю, потребує величезної напруги всіх сил, концентрації уваги та самодисципліни.

З 25 вересня до 13 листопада 2015 Марс в знаку Діва. В цей час перемога буде на боці того, хто діє раціонально, логічно, тонко й точно, після ретельної перевірки всього та підготовки. Маємо діяти грамотно, вміло, точно дозувати зусилля. Вчинки треба ретельно готувати, діяти системно. Варто в діях приділяти максимальну увагу дрібницям, нічого не упускати з поля зору, всьому в роботі надавати значення. Агресія маж бути під контролем розуму, не варто виплескувати її спонтанно. Підсвідомо в цей час ми знаємо, що нам бракує широти погляду та освіченості в професії та спорті, в боротьбі на змаганнях. Тому варто приділяти увагу навчанню – якщо чогось не знаєш, спочатку звернися до вчителя чи до довідника, а потім вже дій. В цей час багато хто з нас буде вчитися у зв’язку з професійним обов’язкам або через спорт. Щоб підвищити майстерність. Можуть бути подорожі у зв’язку з роботою та спортом, вивчання досвіду інших.

В суспільстві повагою та увагою користуватимуться молоді чоловіки, які є професіоналами, фахівцями, майстрами свого діла. Та, незалежно від статі, вся, хто діє охайно, тонко, інтелектуально.

Тінь: зануда.

Як в цей час боротися? Зробити тонку тактичну схему, використовувати в якості зброї різноманітні тонкі інструменти, силу й майстерність колег, найманих працівників, домашніх тварин. Збирати беззаперечні факти, які можна використати проти супротивника. Проблемою в боротьбі буде занадто довгий пошук компромату і занадто висока зосередженість на дрібницях в той час, коли елементів для перемоги вже достатньо, коли вже варто робити узагальнення. Занадто довгі повчання відтермінують перемогу там, де достатньо доказів, щоб винести вирок. Бюрократія заважає перемозі.

Сексуальність: сексуальний інстинкт не занадто сильний та завжди під контролем розуму. Швидше майстерний та обережний, ніж пристрасний. Огидливий, не терпить бруду, гидує, гребує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає