17 – 21 вересня 2015

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль в Скорпіоні: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері повсякденної праці, тонкої точної інтелектуальної праці, роботи за наймом, державної та військової служби, підтримки здоров’я, в сфері домашніх тварин та інструментів. Це час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба подолати кризу, вийти з маргінальної ситуації, позбавитися старого, яке неможливо врятувати й відновити, це потреба відродитися після пережитої символічної смерті на новому рівні, трансформуватися в щось нове. Зараз ми зайняті тим, що глибоко реформуємо звичну для себе роботу, звичний побут, звички, якими підтримуємо власне здоров’я.

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашим уявленням про смерть та відродження, про секс, про накопичення статків, про допомогу з боку інших. У нас з’являються нові можливості для відродження й подолання кризи, подолання наслідків війни та руйнації. Нові можливості для отримання допомоги з боку інших, для реанімації, реабілітації. Нові можливості в сексуальному житті та для накопичення багатств. Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від представників силових структур, від слідчих, розвідників, психоаналітиків, вчених, фінансових фондів.

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері повсякденної праці, підтримки здоров’я, побутових звичок. Життя спростовує зараз наші уявлення про окультизм, психоаналіз, допомогу іншим, про процес трансформації та відродження до життя після пережитого стресу. Життя спростовую наші уявлення про накопичення багатств, про секс.

Колективний настрій: “Проникаю”, або “Жадаю” . Ми схильні поводитися провокативно, є бажання докопатися до суті, проникливі, сексуальні, не бридливі. Мета прагнень – вийти за межі власної моці та немощі. Задача – бути видатним, винятковим, на весь світ славетним, або могутнім, глибоко змінитися, відродитися до нового життя, позбавитися зайвого, що заважає рухатися вперед.

Відбуваються події навколо майна інших, боргів, спадку, кредитів, підтримки з боку інших. Добрий час, щоб більше уваги приділяти накопиченню статків, сексуальному життю, психоаналізу, розслідуванням прихованих речей, розкриттю таємниць. Розкривається інформація по вагітність, народження, смерть, природні катаклізми, війну, корупцію, бандитизм, тероризм, кризу. Підвищується сексуальна привабливість й сексуальне бажання.

Нас мотивує потреба показати оточенню, ким ми є, щоб з нами рахувалися, сприймали як глибоко значущу особистість, могутню, яку навіть варто остерігатися.

В цей час щось може безжально й безпомилково «ятрити рану». Ми можемо зазирнути в обличчя тому, що потребує глибоких змін, очищення, зцілення. Ми можемо почуватися незатишно, бо поруч будуть ті проникливі, ядучі, безжальні до недоліків, схильні провокувати люди, яких ми не здатні ігнорувати.

Конструктивність дій залежить від нашої здатності розслідувати глибоко приховані речі, сприймати й приймати неприємне, погоджуватися на незворотні неминучі зміни. Від того, чи здатні ми дослухатися до стану власної психіки й мобілізувати темні, архаїчні сили натури на подолання кризи, на пошуки виходу з маргінального стану. Знадобиться сміливість порушувати табу. Готовність йти до кінця, щоб ствердити істину. Здатність без натяків та недомовок говорити про те, про що заведено умовчувати.

В суспільстві попит на всі галузі, де треба розслідувати та вивчати ще невідоме, розкривати таємниці й секрети: наука, розшук, розвідка, шпіонаж; дослідження печер, поховань, підземелля; психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування, реабілітація). Прибирання сміття, утилізація відходів. Ритуальний сервіс: обслуговування тих, що помирають; продаж поховальних принад; нотаріуси, адвокати, що займаються спадком й банкрутствами; страховий бізнес, податкова служба в державі; робітники силових структур, розвідка.

17 вересня 2015 точна опозиція Юпітера в Діві з Нептуном в Рибах. Серпень 2015 – вересень 2016, період опозиції циклу Юпітер/Нептун, — це період, коли стають очевидними всі противники ідеї свободи та прогресивних реформ в суспільстві. Тут ми бачимо, як різноманітні окремі люди і цілі групи людей, що керуються нереалістичними сподіваннями та хибними доктринами, виходять на відкрите протистояння з тими, хто робить конкретні практичні кроки на шляху втілення ідеї свободи, наукового підходу, прогресивних реформ. Це стан дуже гострого протистояння в суспільстві. В цей час люди, що схильні до ірраціональної віри, стикаються з реальним станом речей, коли їхні мрії й сподівання розбиваються, а брак освіти й широти свідомості примушує або переглянути свої ідеологічні переконання, або опинитися поза можливістю кар’єрного зростання та розширення можливостей (точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер /Сатурн та циклу Сатурн/Нептун). У тих, чиї мрії є нереалістичними, а ідеологічні позиції хибними, просто немає сили на протистояння з реалістами-реформаторами в цій боротьбі за остаточне втілення ідеї національної єдності в державі, посиленню демократії, політичним змінам та реформам.

17 вересня 2015 Меркурій в 16 градусі знака Терези змінює директний напрямок руху на ретроградний відносно спостерігача з землі. Цикл ретроградності Меркурія почався 3 вересня 2015 у 8 градусі знаку Терези. 17 вересня Меркурій у 16 градусі Терезів змінив директний напрямок руху на ретроградний відносно спостерігача з землі. 30 вересня Ретроградний Меркурій буде у нижній кон’юнкції з Сонцем у 8 градусі Терезів. 9 жовтня Меркурій у 1 градусі Терезів змінить ретроградний рух на директний відносно спостерігача з землі. І 18 жовтня 2015 Меркурій завершить цикл ретроградності у 8 градусі Терезів. Таким чином, в період 3 вересня – 18 жовтня 2015 ми матимемо можливість повернутися до якихось справ, які були важливими для нас раніше, але з якихось причин були відкладені, не набули остаточного завершення. Це справ, які стосуються союзів, шлюбу, співробітництва, паритетного партнерства, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді, дипломатичних зусиль, довгострокових стратегій, миротворства, а також мистецтва й культури.

З 18 жовтня 2015 Сатурн в знаку Стрілець.  Сатурн в Стрільці до 20 грудня 2017 року. В цей час в суспільстві величезну цінність набуває дотримання законів міжнародного права. Відбуваються процеси, пов’язані з суворою необхідністю відновлювати справедливість на рівні міжнародного права. В суспільстві зростає попит на туризм, особливо міжнародний, на засоби пересування на далекі відстані (особливо літаки, кораблі) як частину індустрії туризму. Зростає попит на вищу та спеціальну освіту, зокрема на школи, коледжі, заклади вищої освіти. Зростає попит на послуги в сфері видавничої справи та в сфері реклами.

Люди дуже серйозно ставляться до власної освіти й готові платити великі гроші за те, щоб отримати знання, яких, вони відчувають, їм бракує. Люди прагнуть розширити свої уявлення про світ, змінити картину світу. Тому готові витрачати великі гроші на подорожі з метою освіти та знайомства з чужими культурами, . Люди прагнуть якісних підручників , якісного телевізійного продукту, якісних журналів та книжок. Великою повагою користуються книжки, які допомагають формувати світогляд: популяризація науки, філософія, пригоди, культурологія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає