21 березня – 24 березня 2019

Із 03:42 21 березня до 11:42 24 березня 2019 фаза Повного Місяця в Терезах місячно сонячного циклу в Рибах. В цей час набули повноти нові ідеї щодо позбавлення саморуйнування, самотності, залежностей, ірраціональних фобій, щодо полегшення стану при хронічному захворюванні. Варто пригальмувати активність і оцінити, чи приносять вам користь в матеріальному та в ідеальному сенсі заняття новими проектами, що стосуються міфології, філософії, мистецтва, високої моди, вміння знатися на тонкощах та розгадувати загадки.
Критерієм оцінки тут будуть почуття душевної рівноваги, гармонії, справедливості. Підказку для рішення задач у сфері позбавлення саморуйнування та залежностей ви знайдете у сфері ваших стосунків. Варто відповісти собі на запитання: чи вдоволенні ви вашим життям у шлюбі, вашими стосунками з особистими та діловими партнерами, чи влаштовує вас роль, яку ви відіграєте в суспільному /політичному житті; чи вдоволена ваша потреба в красі, в мистецтві; чи влаштовує вас якість вашого інтелекту? Від рівня внутрішньої чесності, на якому ви відповідаєте собі на ці запитання, залежить ваше Спасіння, якого ви прагнете у своїх сліпих надіях та найкращих сподіваннях.

На міжнародному рівні сприятливі умови для миротворства, для діяльності дипломатів, для культурного обміну, для міжнародної торгівлі, для вирішення питань санкцій та відновлення справедливості в суді (16 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Юпітер, 21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності допомагає дотепність, почуття гумору, нові знання і знайомства, нові зв’язки: легко всюди встигати, зробити швидко, перемогти у дебатах, переконати у дискусії. Вдалий період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (18 березняя 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс). Драматичні обставини дивним чином сприятимуть боротьбі з агресором, сприятимуть розвитку професійної майстерності (20 березня точний зростаючий трин Марс/Плутон). Доведеться зробити щось конкретне практичне заради кохання, любові, партнерства, шлюбу, союзу, долаючи перешкоди. Це час напруги в стосунках і в любові, коли стосунки вийшли на новий рівень і доводиться робити щось нове, і це нелегко. Те саме стосується і особистих прибутків, джерела і способу заробітку (21 березня 2019 точний падаючий квадрат Венера/Марс).

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків з одного боку, багато нових можливостей для заробітків і партнерства через щасливий збіг обставин, через везіння, через підтримку з боку персон з великими можливостями, через підтримку з боку учителів, видатних письменників, філософів, релігійних діячів, юристів. А з іншого боку, дуже пристрасне бажання збільшити прибутки і статки, відновити гармонію у партнерстві і коханні (21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер і точна падаюча квадратура Венера/Марс). Це створює стимулюючі і водночас надихаючі умови для розширення особистих можливостей щодо заробітків і статків, партнерства, кохання.

Виникають нові ідеї щодо навчання та викладання в галузі мистецтва, філософії, міфології, моди (24 березня точна кон’юнкція Меркурій/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає