2 вересня – 6 вересня 2017

Із 13:34 2 вересня до 10:02 6 вересня 2017 нові ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр легко й без перешкод втілюються в життя у сприятливих умовах. Удача та гармонія у цих питаннях виникають через дружбу із впливовими персонами, що мають в суспільстві репутацію “вирішувачів проблем”. Наприклад, такі персони: старі мудрі люди, ділові люди, серйозні люди, люди великого бізнесу, політики, високопосадовці. Сприятливі умови у сфері кар’єри, бізнесу, гідності, репутації, соціального становища, політики, структур будь-якої влади, в тому числі державної. До 23:05 2 вересня у фокусі уваги такі сфери життя: структури державної та будь-якої влади, бізнес, політика, еліта, олігархія, кар’єра, гідність, соціальний статус, репутація. Із 23:05 2 вересня до 08:27 5 вересня у фокусі уваги такі сфери життя: дружба, стосунки з однодумцями, клубне життя, колективна діяльність, далекоглядні плани на майбутнє, питання у сфері виконавчої влади, наукові експерименти, передові наукові розробки та технології, інженерія, авіація, астрологія та всі сфери життя, де люди заробляють у незвичний спосіб. Із 08:27 5 вересня до 15:00 7 вересня у фокусі уваги такі питання:ситуації страждання та залежностей, подолання саморуйнування, вимушена та добровільна ізоляція, дії таємних ворогів, містифікації, велика брехня, протидія підривній діяльності всередині держави, запобігання діям іноземних спецслужб, викриття обману, прояснення заплутаних ситуацій, міфологія, філософія, метафізика, політологія, глибинна психологія, література, мистецтво.

Дуже сприятливий період для того, щоб запровадити якісь прогресивні зміни в професійній діяльності, в спорті, у боротьбі. Опанування чогось оригінального, передового дається дуже легко. Якщо у вас є якісь унікальні професійні розробки, то в цей час варто їх демонструвати. Варто влаштувати яскравий показ своєї майстерності, влаштувати шоу, театралізоване дійство. В цей час нам фортунить у професійній діяльності та боротьбі через участь друзів у наших конкретних практичних справах, через дружбу з науковцями, винахідниками, інженерами, реформаторами та всіма тими, хто заробляє на життя у дивний спосіб. Можемо отримати як подарунок та аванс за майстерність та відвагу креативні ідеї. Пік аспекту 2 вересня.

Спонтанно виникають нові ідеї щодо застосування інтелекту та знань у боротьбі та професійній майстерності. В роботі, спорті, боротьбі поруч із нами опиняються обізнані люди, через яких ми можемо взяти корисні знання щодо здорового способу життя, дієти, підтримки здоров’я, організації праці, розумного облаштування побуту, використання робочих інструментів, долучання до роботи найманих працівників та помічників. Це саме ті знання, що потрібні нам зараз у професійній зайнятості. В цей час у наших професійних та спортивних заняттях поруч із нами будуть помічники, учні, консультанти та інформатори. Будуть нові важливі для професійних та спортивних занять знайомства, навчальні курси, інтелектуальні зв’язки, участь ЗМІ. Дуже активна інтелектуальна робота, пов’язана зі спортом та професійною діяльністю. Пік аспекту 3 вересня 2017. З 5 вересня інтелектуальна робота рухається значно швидше, ніж попередні 24 дні. Всі процеси, пов’язані з писанням, ментальним аналізом, перемовинами, торгівлею, документами, розвиваються дуже бурхливо.

З 5 вересня до 23 жовтня 2017 стиль практичної активності точний. Аспект сприяє тонкій точній інтелектуальній праці. В цей період перемога буде на боці того, хто вміє діяти раціонально, логічно, точно. Робити щось конкретне практичне варто лише після того, як все ретельно проаналізували, систематизували, перевірили, звірили інформацію з фактами та оцінками фахівців. До того ж діяти слід грамотно, вправно, чітко дозованими зусиллями. Вчинки слід заздалегідь підготувати та систематизувати. Не має бути дрібниць у роботі, всьому слід надавати значення. Агресія має бути під контролем розуму. Як боротися? Розробити тонку тактичну систему, використовувати в якості зброї різні тонкі інструменти, силу і майстерність соратників (товаришів по службі), слуг, домашніх тварин. Використовувати тонкі точні інструменти. Збирати бездоганні факти, які можна використати проти супротивника. Вдатися до системної гострої їдкої критики, якій нема чого протиставити. Проблему в боротьбі становить занадто довге в часі збирання компромату і занадто велика зацикленість на дрібницях в той час, коли елементів, що складають фактори перемоги, вже достатньо для того, щоб зробити узагальнення і перемогти. Є схильність довго бурчати або повчати, як занудливий вихователь. Сексуальність: сексуальний інстинкт в цей період не дуже сильний і під контролем розуму. Інтимні стосунки швидше акуратні, ніж пристрасні. Гидливість.

В цей період прояснюються таємниці, вирішуються заплутані питання та викриваються обмани у сфері тонкої точної інтелектуальної праці, служби державної та військової, охорони здоров’я, початкової освіти, малого та середнього бізнесу. Стають очевидними похибки та ілюзії у стосунках із підлеглими та у сфері побуту. Пік аспекту 5 вересня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає