2 січня – 5 січня 2018

Із 04:23 2 січня до 10:04 5 січня 2018 варто пригальмувати активність і оцінити з позиції емоційного вдоволення та відчуття безпеки те, що було зроблене за останні два тижні заради вирішення питань формування світогляду та розширення меж власних можливостей. Уваги потребують такі питання: домівка, родинне життя, стосунки з батьками, почуття комфорту та безпеки, мрії та фантазії, історія рідного краю, національна культура та традиції, нерухомість.

У суспільстві велике напруження через необхідність приймати закони щодо глибоких трансформацій в державі, пов’язаних із подоланням кризи, подоланням наслідків війни, допомогою з боку інших держав, кредитами, боргами. Виникають нові ідеї у законодавчій сфері. Ці ідеї сильно дратують як прибічників консервативних традицій в суспільстві щодо питань парламентаризму і технічного прогресу, так і прихильників нових тенденцій щодо керування державою і творчого прояву особистості. Марс/Юпітер у квадратурі до Місячних Вузлів: піки аспектів 2 і 7 січня.

Якщо ваша особиста творчість і особисті прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, міфологією, культурологією, політологією, психологією, філософією, в цей час можна скористатися підтримкою з боку видатних в цих галузях персон, отримати подарунки і винагороди. Сприятливий період для того, щоб завершувати творчі проекти у цих галузях, що були розпочаті у березні 2017 року, і планувати нові проекти, які можна буде розпочати втілювати у березні 2018. Пік аспекту Сонце/Венера у Козерогові в секстилі до Нептуну у Рибах 2-3 січня 2018.

4 січня 2018 завершилася фаза ретроградності Меркурія у 22 градусі Стрільця. Нові проекти, пов’язані із інтелектуальними розробками, стрімко розвиваються. До 14 березня 2018 успіх інтелектуальної діяльності, партнерства і прибутків тим чи іншим чином буде визначатися якістю вищої та спеціальної освіти, широтою свідомості, вмінням опановувати великі навчальні курси, знаннями у галузі філософії та юриспруденції, якістю світоглядних позиції, стосунками з іноземцями та подорожами з освітньою метою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає