19 травня – 21 травня 2017

У фокусі уваги – питання прибутків від кар’єри та офіційного статусу, питання планів на майбутнє та питання колективної діяльності. 26 – 28 квітня 2017 народилися нові ідеї щодо особистих статків, особистого майна, власних прибутків та джерела власного прибутку. Зараз доводиться напружитися, щоб подолати спротив минулого на шляху втілення цих ідей. Умови не сприяють досягненню мети, але саме спротив середовища стимулює до перемоги. Саме тут можуть бути найбільші досягнення. Час для вирішення таких питань: прибутки від кар’єри, бізнесу, власного діла, стосунків із високим начальством, честі, репутації, визнання, винагород. Варто вирішувати питання, пов’язані з колективною діяльністю, клубним життям, дружбою, стосунками з однодумцями. Варто приділити увагу науковим розробкам, оригінальним ідеям, винаходам, інженерії, новітнім технологіям. 19 і до 13 години 21 травня варто приділити увагу тому, що стосується моди, мистецтва,міфології, культурології,історії цивілізацій, антропології. Саме зараз варто розгадувати загадки, розплутувати заплутані історії, виводити на чисту воду обманщиків, висвітлювати темні боки речей, заповнювати білі плями історії фактами. Внутрішня чесність саме зараз проявить свою ефективність щодо подолання саморуйнації. Саме зараз можна буде позбавитися залежностей, усвідомити рекетні стосунки і припинити їх. Дуже напружені в емоційному плані дні, бо дуже багато інтелектуальної роботи і дуже сильно тисне відчуття обов’язку щодо виконання закону, щодо опанування великого курсу навчальних програм, щодо розширення кордонів власної картини світу. Після 13 години 21 травня доречно бути активними: спорт, енергійні прогулянки, якісь конкретні практичні дії на власний розсуд.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи. Пік аспекту 19 травня 2017. В третій декаді травня у боротьбі за справедливість можна розраховувати на підтримку з боку прогресивних реформаторів та на підтримку з боку передової науки і технологій. Боротьба за справедливість йде на рівні інтелектуального протистояння. Тут інформація, що застосовується у сфері міжнародного права, дає можливість перемогти та зміцнити позиції. Піки аспекту 29 та 31 травня 2017.

У суспільстві напруження через питання культури та мистецтва, а також через питання ресурсів та статків громадян: думки законотворців поляризовані, і доводиться шукати єдності, що не просто через конфліктні системи цінностей та неякісні життєві позиції. Пік аспекту 19 травня 2017.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то зараз доводиться оцінювати власне майно та власні прибутки з позиції можливостей, які вони дають. Наприкінці серпня 2016 виникли нові ідеї про те, як розширити власні фінансові можливості. Ясно було, що розширення пов’язане з роботою за наймом, службою, тонкою точною інтелектуальною працею, підтримкою здоров’я. З тих пір довелося працювати з власною життєвою позицією та цінностями, бо без роботи над собою з метою розширити свідомість суттєво розширити власні фінансові можливості не вдається. Зараз прийшов час оцінити зміни, що відбулися у системі цінностей та у власному фінансовому житті, й вирішити, що робити далі. В цей час можна отримати подарунки, винагороду, визнання, аванси, спонсорську або меценатську підтримку. А може бути навпаки: стає очевидним, що попередні дарунки долі не були використані правильно, і тепер фінансове становище не дуже гарне. Пік аспекту 19 травня 2017.

20 травня о 23 годині на 22 хвилині Сонце переходить до знаку Близнят – починається третій весняний місяць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає