19 грудня – 22 грудня 2018

Із 09:52 19 грудня до 19:48 22 грудня 2018 фаза Зростаючого Трину в Тельці місячно сонячного циклу в Стрільці. Вдале вирішення питань особистих заробітків і статків, особистого майна дає можливість легко розширити кордони власної картини світу; вибудовувати власний світогляд. Дуже сприятливий період через вирішення матеріальних питань вирішити такі питання як отримання вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Без усіляких зусиль зі свого боку ми отримуємо фінансову підтримку, коштовні подарунки, щедрі аванси. Це час великого везіння, яким ми можемо або скористатися, або ні для розширення власних можливостей.

Весь грудень 2018 в цілому – дуже сприятливий період для того, щоб зміцнити власне фінансове становище, позиції в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті. Цей час дуже сприятливий для заробітків та придбання цінних речей як матеріальних, так і нематеріальних. Фінансові надходження завдяки кар’єрі, статусу, репутації. Надходження можуть бути не дуже великими, але постійними й надійними. Гармонійні стосунки з партнерами, фінансовий успіх. Вигідні придбання нерухомості, необхідних для досягнення високого становища та для просування в кар’єрі речей (16 грудня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн). Приносять прибуток заняття в галузі літератури, поезії, живопису, музики, фото, кіно, міфології, метафізики. Прибутки завдяки вмінню розбиратися у тонкощах (21 грудня точний падаючий трин Венера/Нептун).

18 грудня 2018 завершується фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Ідеї, що виникли наприкінці листопада 2018, впливатимуть на інтелектуальну зайнятість протягом року. Чим ближче до 21 грудня, тим голосніше заявляють про себе нові ідеї щодо навчання, подорожей, зв’язків із людьми з великими можливостями. 21 грудня 2018 розпочинається новий річний цикл, пов’язаний із розширенням власних можливостей через інтелектуальну активність: знання, навчання, зв’язки, знайомства. Цикл пов’язаний із такими речами як курси великих навчальних програм, видавнича справа, юриспруденція, подорожі з освітньою метою, стосунки з іноземцями, побудова світогляду, філософія, система вірувань, релігія (21 грудня 2018 точна кон’юнкція Меркурій/Юпітер).

До 21 грудня 2018 імперативні обставини сприяють творчій активності: події, на які ми не маємо можливості впливати власною волею (природні катаклізми, революційні зміни, повстання, наукові відкриття та використання передових технологій, прогрес, модернізація) та стосунки з вченими-винахідниками, геніями, реформаторами сприяють проявам власної компетентності. Але ви можете не відчути на собі можливості цього періоду, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з науковими розробками, інженерією, передовими технологіями (20 грудня 2018 точний падаючий трин Сонце/Уран).

Із 22 грудня 2018 до 20 січня 2019 Сонце у знаку Козеріг – перший місяць зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає