15 грудня – 19 грудня 2018

Із 13:49 15 грудня до 09:52 19 грудня 2018 фаза Зростаючого Квадрату в Рибах місячно сонячного циклу в Стрільці. Ірраціональні страхи, нереалістичні уявлення, містифікації заважають розширити кордони власної картини світу; вибудовувати власний світогляд. Важкий період для вирішення таких питань як отримання вищої та спеціальної освіти; юридичних питань; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Доводиться докладати зусиль, щоб відрізнити правду від брехні, розібратися у заплутаних питаннях. Час напруженої боротьби у сферах, пов’язаних із світоглядом, релігією, ідеологією.

На міжнародному рівні весь грудень сприятливий для діяльності, спрямованої на зміцнення фінансової стабільності, на зміцнення партнерських стосунків, на зміцнення миру за допомогою економічних та дипломатичних методів (16 грудня 2018 точний падаючий секстиль Венера/Сатурн).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період сприятливий для діяльності, що пов’язана з реставрацією, протезуванням, відновленням до життя після важких травм та психологічних потрясінь (17 грудня точний зростаючий секстиль Марс/Плутон). Це сприятливий час для того, щоб щось глибоко змінити у професійній сфері, у спортивних заняттях. Але ви не відчуєте впливу цього аспекту, якщо ваша активність не пов’язана зі знаменитостями світового масштабу або з відомими у вузьких колах персонами.

Весь грудень 2018 в цілому – дуже сприятливий період для того, щоб зміцнити власне фінансове становище, позиції в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті. Цей час дуже сприятливий для заробітків та придбання цінних речей як матеріальних, так і нематеріальних. Фінансові надходження завдяки кар’єрі, статусу, репутації. Надходження можуть бути не дуже великими, але постійними й надійними. Гармонійні стосунки з партнерами, фінансовий успіх. Вигідні придбання нерухомості, необхідних для досягнення високого становища та для просування в кар’єрі речей (16 грудня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн).

18 грудня 2018 завершується фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Ідеї, що виникли наприкінці листопада 2018, впливатимуть на інтелектуальну зайнятість протягом року. Чим ближче до 21 грудня, тим голосніше заявляють про себе нові ідеї щодо навчання, подорожей, зв’язків із людьми з великими можливостями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає