18 грудня – 22 грудня 2017

18 грудня 2017 о 08:30 починається новий місячно-сонячний цикл у Стрільці. Виникають нові ідеї, що стануть головною темою наступного місяця. Нові ідеї щодо таких сфер: ідеологія, система вірувань, філософія, розширення кордонів картини світу. У центрі уваги такі питання: міжнародні відносини і право, юриспруденція, вища та спеціальна освіта, стосунки з іноземцями, подорожі, туризм, формування світогляду, філософія, видавнича справа, реклама, пропаганда. У державі у фокусі уваги опиняються іноземні відносини і всі далекі комунікації, зокрема морські. Релігія і всі системи світогляду. Філософія: який тип філософії або релігії суспільство обирає для себе. Система переконань, табу, загально визнані цінності і мораль, що гарантують порядок у суспільстві. Питання видавництв і освіти. Закон і система законодавства.

Із 20 грудня 2017 до 17 грудня 2020 Сатурн у Козерогові. У цей період людям властиво дуже серйозно ставитися і концентрувати увагу на таких якостях людської натури: амбітність, почуття обов’язку, дисципліна та самодисципліна, любов до політики, любов до структур будь-якої влади, строгість. Люди бояться і уникать бути серйозними, дисциплінованими, стриманими, мудрими, діловими. На підсвідомому рівні забороняють собі бути зрілими, витривалими. Стидаюся економити сили на важкій довгій дистанції до мети. Забороняють собі правильно визначати для себе обов’язок. Людям страшно доводити розпочате до кінця. Страшно бути вірними, послідовними, поважати закон, дотримуватися норми і структури. Ми боїмося не витримати суворі випробування на шляху до мети. Боємося зламатися у суворих умовах обмеження та утиску, де бракує комфорту та безпеки. Більшість людей не бачить себе в образі ділової людини. Забороняють собі навіть уявляти себе у ролі політика, відповідального працівника соціальної сфери, державного чиновника. Вважають непристойною стриману поведінку, прояви витримки, демонстрацію надійності, вірності. І підсвідомо пригнічують в собі ці якості. А якщо усвідомлюють, що проявили ці якості, почуваються винними, соромляться, картають себе, хочуть себе покарати. Востаннє Сатурн перебував з Козерогові між 14 лютого 1988 і 7 лютого 1991. Коли Сатурн у Козерогові, хибний шлях – поводитися надто вимогливо і строго по відношенню до себе та інших. Практикувати аскетизм, формально розуміти вірність обов’язку. Коли Сатурн у Козерогові, внутрішня робота полягає в тому, щоб здолати страх «не справитися». Під час перебування Сатурна в Козерогові звільнитися від страху і подолати внутрішні бар’єри можна таким шляхом: розвивати в собі самодисципліну у межах здорового глузду. Бути готовими вести серйозні довгострокові ділові програми. Йти до мети не навпростець із безглуздою впертістю, а просуватися обережно і повільно, враховуючи всі можливі перешкоди на шляху. Пристосовуватися до обставин економічного та політичного життя, до особистих обмежень і особливостей. Усвідомлювати своє реальне становище в суспільстві.

У сфері кар’єри та репутації виникають нові ідеї щодо особистих творчих проектів – 21 грудня 2017 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у Козерогові. В цей час відбуваються важливі зустрічі на міжнародному рівні.

У стосунках і заробітках період дуже сприятливий: дружба з оригінальними людьми приносить більше фінансової свободи і незалежності. Пік аспекту 21 грудня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає