22 грудня – 26 грудня 2017

Із 12:18 22 грудня до 11:19 26 грудня 2017 сприятливі умови для вирішення питань формування світогляду та розширення меж власних можливостей за допомогою друзів та однодумців, групової роботи, клубного життя, наукових розробок, сучасних технологій.
У суспільстві велике напруження через необхідність приймати закони щодо глибоких трансформацій в державі, пов’язаних із подоланням кризи, подоланням наслідків війни, допомогою з боку інших держав, кредитами, боргами. Виникають нові ідеї у законодавчій сфері. Ці ідеї сильно дратують як прибічників консервативних традицій в суспільстві щодо питань парламентаризму і технічного прогресу, так і прихильників нових тенденцій щодо керування державою і творчого прояву особистості. Юпітер у квадратурі до Місячних Вузлів 24 грудня.

Із 25 грудня 2017 до 18 січня 2018 Венера у знаку Козеріг. В цей час у суспільстві високо цінують все, що сприяє соціальному підйому та досягненню амбітних цілей. Привабливими і симпатичними в цей час виглядатимуть люди, що справляють враження серйозних, зрілих, ділових, зосереджених на важливих справах. Якості, що видаються дуже привабливими: цілеспрямованість, дисциплінованість, організованість, суворість, надійність, стабільність. Нам подобаються ті, на кого завжди можна покластися. Ті, хто завжди зберігає тверезу голову, в якій тримає стратегічний план, і контролює ситуацію. В еротиці в цей час проявляється сильна сексуальність, що виявляється навіть на тлі довгої аскези в вигляді суворо контрольованих інстинктивних імпульсів. Імідж і стиль в цей час має служити досягненню мети. Стиль може бути кардинально змінений в будь-який момент, якщо того вимагають ділові проекти. В цілому для успіху в суспільстві стиль має бути стриманий, строгий, сприймається як консервативний. В іміджі має бути акцент, який чітко вказує на соціальну роль власника. Тобто, якщо я виглядаю, як особа, що займає керівну посаду, то до мене ставитимуться з симпатією та довірою. Можна не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями. Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років моїм речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику. У неформальній ситуації виглядатимемо привабливо у розкішному светрі із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ на відпочинку у заміській оселі. Щодо кольорів, то варто надати перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + екрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.
Соціальний образ, що користується попитом, – Ділок, Консерватор, Аскет. Стиль в мистецтві – романтизм, мистецтво дзен.

У стосунках і заробітках зароджуються нові ідеї щодо ділових проектів, бізнесу, кар’єри, репутації. Виникають нові симпатії у сфері бізнесу й політики. Пік аспекту 25 грудня 2017.

23 грудня 2017 Меркурій змінює ретроградний рух на директний – всі справи, що стосуються розумової роботи та спілкування, активізуються. Нові проекти, пов’язані із інтелектуальними розробками, стрімко розвиваються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає