16 – 19 липня 2016

Сімейні справи та романтичні стосунки розвиваються стрімко. Настрій оптимістичний. Приємно почуватися щирими та щедрими. Питання нерухомості та житла вирішуються легко. Ідеологічні питання не стають на заваді. Юридичні справи розвиваються без перешкод.

Дуже добре вдаються всі без виключення конкретні практичні дії, які ви вже робили багато разів, у яких ви майстер. Вдалий час продемонструвати власну компетентність.

Добрий час для спілкування: нові знайомства, обмін думками, домовленості про стосунки та заробітки. Добрі новини від давніх знайомих та партнерів. Інформація і оцінки, які ви можете надати або отримати, можуть зміцнити ваші позиції у бізнесі, добре вплинути на ваш соціальний статус. Ви можете отримати визнання у нагороду за свій розум і естетику.

У суботу занадто багато несподіваних подій. Вони революційні, бунтарські за суттю. І носять агресивний характер. Є привід для хвилювання. Не дуже легкий час у тих, хто працює в сфері науки та передових технологій. А також має стосунок до колективної діяльності. Тут велике навантаження. Треба брати на себе відповідальність. Творчі ініціативи стикаються з дивними перешкодами. Ідеї, що виглядають геніальними, або дратують однодумців, або на повірку виявляються дикими та руйнівними. Але дуже приємно і продуктивно займатися тим, що ви добре вмієте робити.

У неділю приємне спілкування з друзями і однодумцями.

У понеділок і вівторок настрій діловий. Вдалий час для конкретної практичної роботи і спорту. Але тривожитимуть події світового масштабу. А неприємні несподіванки створюватимуть нервозність і неприємне збудження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає