20 – 23 липня 2016

Нові справи, які розпочалися два тижні тому і стосувалися родинного життя, питань безпеки та комфорту, зараз досягли піку свого розвитку. Варто пригальмувати активність, щоб оцінити здобутки. З усіх привабливих нових проектів треба вибрати лише ті, що відповідають меті.Що є довгостроковими у перспективі. Гідні вашої уваги за великим рахунком. Які хочеться здійснити не лише через те, що це приносить емоційне задоволення, а через те, що це відповідає вашим амбіціям, просуває у кар’єрі. Будьте уважні до ділових пропозицій. Є небезпека не помітити маніпуляцій з боку партнерів та опонентів. Не покладайтеся на почуття та інтуїцію. З’ясовуйте ділові питання з партнерами до кінця, не покладайтеся на фантазії.

Середа приносить винагороди та подарунки від давніх ділових партнерів. Дружба з діловими людьми зміцнює фінансове становище. Але доводиться хвилюватися під час обговорення життєвих позицій та погоджування цінностей. Це неприємне, але необхідне для прибутків і роботи. А також у любові та коханні.

У четвер доведеться напружуватися і у фізичному, і у ментальному сенсі. Це день для професійної майстерності і спортивних занять. Будьте обережні – не перевантажуйте тіло і мозок, бо можна травмуватися. Використовуйте свою геніальність та винахідливість. Можна отримати підтримку від друзів та однодумців.

У п’ятницю краще робити те, що вже розпочате та потребує продовження або завершення. Це досить важкий в емоційному плані день, бо якщо є негайні справи, то вони тиснутимуть і псуватимуть настрій. Щоб розслабитися, треба зосередитися на виконанні обов’язку. Тоді прийде заспокоєння і вдоволеність.

Субота для задоволення і романтики. Задоволення від спорту і улюбленої практичної діяльності. Від мистецтва. Особливо музики, фільмів, живопису. Але попіклуйтеся про те, щоб задоволення не перейшло межу здорового глузду. Бо що занадто, то нездраво. Особливо це стосується купання/плавання та речей, що змінюють стан свідомості, наприклад, алкоголю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає