16 квітня – 19 квітня 2019

Із 07:09 16 квітня до 14:11 19 квітня 2019 фаза зростаючого трину в Діві місячно сонячного циклу в Овні. Легко втілювати нові ідеї щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. Дуже сприятливі умови для зусиль заради підтримки здоров’я, для тонкої точної інтелектуальної праці, для роботи в малому і середньому бізнесі, для роботи на державній та військовій службі. Події тут розгортаються стрімко і без перешкод. Нам допомагають дружні стосунки з людьми із цих сфер. В цей час варто рекламувати свою роботу. конкретні практичні навички. Сприятливі умови для роботи з тілом: масаж, фізіотерапія, гімнастика. А також для роботи з матеріальними формами: в’язання, шиття, рукоділля.

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків дуже важливий період. Пристрасне прагнення розширити можливості для заробітків і партнерства спонукає активно шукати нове джерело прибутку і підніматися до більш високих шарів суспільства. Можуть бути великі витрати на гарні речі, вишукану їжу, на навчання та на світські заклади (16 квітня точний зростаючий квадрат Венера/Юпітер).

Із 17 квітня до 6 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо). Кінець квітня – початок травня насичені подіями, що вимагають осмислення та обговорення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає