13 квітня – 15 квітня 2019

Із 22:05 12 квітня до 07:09 16 квітня 2019 фаза зростаючого квадрату в Ракові місячно сонячного циклу в Овні. Багато емоційних переживань, хвилювання, бо доводиться боротися, щоб втілити нові ідеї щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. Нам кидають виклик, дратують, заважають вередливі люди, емоційно нестабільні, інфантильні. Багато напруження буде у ситуаціях на батьківщині, в публічному просторі, в родинному житті. Щоб ефективно справлятися з ситуаціями, пов’язаними з захистом власних інтересів, слід усвідомлювати свої почуття, переживання, емоційні реакції. Необхідно опікуватися собою, ставитися до себе турботливо, берегти душевну рівновагу. Слідкувати за тим, щоб емоційне збудження не загрожувало здоров’ю, особливо якщо у вас є хронічні захворювання або ви надто чутливо реагуєте на ситуації, де щось загрожує безпеці. Небезпечними можуть бути ситуації з великим скупченням людей.

Гостра криза розвитку структур державної влади та будь-яких структур у зв’язку з подіями світового значення (13 квітня точний зростаючий квадрат Сонце/Плутон). Напружена робота миротворців, дипломатів, вирішення питань санкцій та відновлення справедливості в суді (16 квітня точний зростаючий квадрат Венера/Юпітер). Тут будуть важливі зустрічі та рішення (14 квітня точний зостаючий трин Сонце/Юпітер).

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків дуже важливий період. Драматичні події у стосунках та у сфері самостійних заробітків дають можливість опанувати нові навички і вміння заради підвищення статків. Також може бути підтримка з боку знаменитостей світового масштабу або відомих у вузьких колах персон (15 квітня точний зростаючий секстиль Венера/Плутон). Пристрасне прагнення розширити можливості для заробітків і партнерства спонукає активно шукати нове джерело прибутку і підніматися до більш високих шарів суспільства. Можуть бути великі витрати на гарні речі, вишукану їжу, на навчання та на світські заклади (16 квітня точний зростаючий квадрат Венера/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає