15 – 19 березня 2016

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Близнятах: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в сфері розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій. Напружені події примушують до розв’язання різноманітних ситуацій, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Доводиться боротися, щоб викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив середовища потужний. Але маємо сильне прагнення заявити про себе, ствердитися, пройти випробування та здійснити свій потенціал. Є навіть надлишок сили, перешкоди можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час маємо боротися, важко працювати, напружуватися. Лише свідома рішучість відповісти на виклик й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що замислене таки зможе втілитися.

 

Це криза росту, перевірка на міць. Якщо кризу подолаємо, то після – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко й радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати приплив сил.

Колективний настрій – “Міркую. Сумніваюся”. Мета прагнень – навчання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від спілкування. Задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманщики, пліткарі, дрібні шахраї. Багато розмов, листів й телефонних дзвінків, а також метушні, біганини й коротких поїздок. Доводиться водночас робити кілька справ.

В центрі уваги — те, що стосується якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми: ЗМІ, свобода слова, обробка інформації, освіта, мова спілкування, транспорт, дороги. Обставини спонукають формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Ми цікаві, шукаємо нових вражень. Можуть з’явитися нові знайомства, нове джерело інформації. Надходять важливі новини.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, дотепні, іронічні, відкриті для спілкування. Дотримуємося правил гри.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

15 березня 2016 точний зростаючий секстиль Меркурія в Рибах до Плутона в Козерогові. В другій декаді грудня 2015 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення процесів глибокої трансформації структур державної та будь-якої іншої влади. Зараз виникли сприятливі умови для розкриття таємниць, розгадування загадок, викриття брехні, пояснення заплутаних ситуацій в сферах державної та будь-якої влади.

15 березня 2016 точна опозиція Меркурія в Рибах до Юпітера в Діві. 7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

У другій декаді листопада 2015 склалися сприятливі умови для всіх цих справ.

У першій декаді грудня 2015 склалася напружена ситуація, коли занадто багато розумової активності: навчання, спілкування, писання, зустрічі, невеличкі подорожі, обмін думками. Що варто робити заради успіху? Перевіряти інформацію на достовірність фактами. Не вірити на слово нікому, особливо там, хто виглядає як авторитетна людина, відома в суспільстві, — сумніватися й критично осмислювати слова, логічно мислити, раціонально підходити до речей. Аналізувати теорії, філософські концепції. Аналізувати інформацію, яка стосується реклами, ідеалів, пропаганди. Спрямувати розум на розширення свідомості: опановувати великий курс освітньої програми, спілкуватися з вчителями, викладачами, читати. Працювати над власними рукописами. Напружувати розум заради здійснення Закону.

В другій декаді січня та в першій декаді лютого 2016 склалися дуже сприятливі умови для ділових комунікацій, навчання заради професії та кар’єри, важливих для бізнеса та соціального становища знайомств.

В другій декаді березня 2016 ми можемо оцінити всю ту інтелектуальну роботу, що була зроблена з серпня 2015 року. Тепер вона починає приносити прибутки. Саме такі, на які ми заслуговуємо.

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з питаннями розрядки напруженості, роботи над мирними домовленостями, перемовинами про припинення вогню, і т.і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин по припиненню вогню.

16 березня 2016 точний падаючий трин Юпітера в Діві до Плутона в Козерогові.

Цикл Юпітер/Плутон триває 12 років. Барбо пов’язує його з поширенням міжнародного тероризму, оскільки цикл має відношення до розвитку плутократичної та політичної влади. Кроуфорд спостерігав прояви символізму цього циклу в економіці. Ебертин пов’язує цей цикл з розширенням можливостей будь-якою влади взагалі: фізичної, матеріальної, ментальної, духовної.

Нинішній цикл Юпітер/Плутонрозпочався 11 грудня 2007 кон’юнкцією в Стрільці – це вказівка на розширення можливостей для влади, в першу чергу, ідеологічної, світоглядної, релігійної та міжнародно-правової. Спостерігаємо боротьбу життєвих філософій, релігійних конфесій. Руйнуються колишні ідеології – вони стали неспроможні забезпечити виживання людині. Виникають нові.

Квітень 2010 – квітень 2011 – це фаза зростаючої квадратури циклу Юпітер/Плутон. Сталася криза плутократичної та політичної влади. Загострилися протиріччя та боротьба всередині могутніх кримінальних кланів та політичних партій. Різко зросла напруга в світі через зростання міжнародного тероризму. Точилася гостра боротьба за досягнення влади, що справило руйнівний вплив на розвиток економіки.

Квітень 2011 – квітень 2012 – фаза зростаючого трина циклу Юпітер/Плутон. Окрема ідеологія виявилася переможницею, домінує над усіма. Переможцю все сходить з рук. Це період застою, стагнації, тимчасового затишшя, одні кримінальні структури піднялися над іншими.

Квітень 2012 – квітень 2013 – фаза зростаючого квіконсу циклу Юпітер/Плутон. Ідея політичної влади продовжує розвиватися, наближається до кульмінації. Тут є відчуття насолоди досягнутою владою і усвідомлення, що треба ще щось зробити, ще якесь остаточне зусилля, щоб здійснити повноту влади. Ця невизначеність робить цей період дещо кризовим. Є тимчасова хиткість влади, її невизначеність і потреба щось змінити. Але також це період, коли потенціал руху вперед неймовірно великий, оскільки свідоме зусилля спрямоване на досягнення конкретної мети.

Квітень 2013 – червень 2014 – фаза опозиції циклу Юпітер/Плутон. Тут ідея вдали явила себе світові у всій повноті. Бачимо результати її діяльності. Можемо оцінити тих, хто представляє владу. Влада переживає максимально кризовий момент. Тепер розпочинається фаза, коли те, що було скоєно на владній посаді, приносить плоди. Претенденти на владну посаду знаходяться в антагоністичних таборах. Драматичний період історії. Протистояння однієї сили влади іншій.

Червень 2014 – серпень 2015 – фаза падаючого квіконсу. Тимчасова криза політичної влади, напруження та творчі можливості, як у квітні 2010 – квітні 2011, але тепер рішення стосовно влади приймаються з більшим, ніж тоді, врахуванням зв’язків між політичними силами в світі, рішення більш об’єктивні, справжні, істинні. В цій фазі очевидна якість «фатальності»: окремий елемент, що є складовою нинішнього циклу, сходить зі світової політичної арени, «вмирає», маргіналізується.

Серпень 2015 – вересень 2016 – Фаза падаючого трину циклу Юпітер/Плутон. Тут знов, як і в період квітня 2011 – 2012, в сфері будь-якої політичною влади спостерігається тимчасове затишшя, бо видно, що гостре протистоянні ідеологій, яке відбулося наприкінці 2013 року – в 2014 році, призвело до того, що окрема ідеологія стала переможницею, домінує над всіма іншими. Це фаза «урожаю», коли видимі плоди попередньої праці. Гармонія відновлюється, повертається рівновага, спостерігається більш інтимна сердечність в поведінці людей по відношенню до політичної та будь-якої влади. Виникає відчуття добробуту. Ця фаза надає можливості для політичної влади побудувати позитивне творче співробітництво. Жовтень 2015 та березень 2016 в цьому сенсі знакові місяці, бо саме тут відбувається точний аспект фази падаючого трину циклу Юпітер/Плутон.

17 березня 2016 Меркурій в кон’юнкції з Південним Вузлом в 22 градусі Риб. В цей час якісь наші давні зв’язки, знайомства можуть бути осмислені нами наново. Ми можемо усвідомити, дізнатися щось таке, що змусить нас під іншим кутом подивитися на те, що колись зачаровувало, здавалося фантастично прекрасним, натхненим. Відбувається те, що називають «очі відкрилися». Ми можемо змінити свої думки з приводу давніх стосунків. Можемо переглянути стосунки, бо відкрилися нові факти, прийшло нове розуміння. Якісь ідеї з минулого можуть зацікавити наш розум, бо для них прийшов час. Освіта, інтелектуальний розвиток сприяють позбавленню від залежностей, ірраціональних страхіть, саморуйнації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

Gala

16.03.2016 16:25

Здравствуйте! Хотелось бы видеть текст на русском языке…

Відповіcти