12 – 15 березня 2016

Фаза Серпанку (Друга), зростаючий секстиль в Тельці: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, все системно й продуктивно працює, втілюються нові ідеї в сфері розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій. Вдало складаються обставини для розв’язання різноманітних ситуацій, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість легко викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Зараз час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, демонструють себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба розгадати загадку.

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашій внутрішній чесності. У нас з’являються нові можливості для відповіді на незручні питання. Виникають сприятливі обставини, щоб дізнатися правду, яка прихована. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від тих, кого сприймаємо як діячів мистецтва, істориків, фахівців з питань культурології та міфології.

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба подивитися на свої мрії, сподівання, ідеалістичні уявлення під новим кутом. Життя спростовує зараз казки, які ми самі розказували собі.

Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисте майно, про самооцінку. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледачими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржі, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

9 березня 2016 сонячне затемнення у 19 градусі Риб http://ivanets.com/articles/eclipses_2016_ukraine.html

З 12 березня до 5 квітня 2016 Венера в Рибах. В цей час ми закохуємося в те, що виглядає величним. Любов близька до екзальтації: неземне блаженство, кайф, ейфорія, екстаз. Почуттям можуть «цілком захопити», зачарувати мріями. Є ризик відірватися від реальності, втратити критичне мислення. Почуття, любов, партнерство, фінанси можуть стати причиною саморуйнування. Підсвідомо ми відчуваємо, що нам бракує здорового глузду, логіки, раціонального підходу і інформованості. Тому шукаємо правдивої інформації, радимося, перевіряєм факти. В цей час художні здібності, прекрасний смак ідуть на користь, можна добре заробити на цьому.

Найбільш привабливими та симпатичними в цей час є люди, в яких проглядає щось загадкове, піднесене, мальовниче, п’янке, поетичне. Краса, що вислизає.

Тінь: жертва любовного чаду.

Соціальний образ, що приваблює: Казкар.

Стиль в мистецтві – рання готика.

14 березня 2016 точна зростаюча квадратура Меркурія в Рибах з Сатурном в Стрільці. 25 листопада 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Сатурн кон’юнкцією у 7 градусі Стрільця. Цикл пов’язаний з серйозною інтелектуальною діяльністю, що спрямована на вирішення задач в сфері кар’єри, гідності, репутації, розуміння почуття боргу, довгострокових серйозних проектів. Інтелектуальні задачі нинішнього циклу стосуються юридичного боку справ, міжнародних відносин, міжнародного права, туризму, далеких подорожей, стосунків з іноземцями, вищої освіти, ідеології, пропаганди, релігійно-філософських поглядів, видавничої справи.

В третій декаді лютого 2016 склалися сприятливі умови для обміну думками в сфері науки, передових технологій, колективної роботи.

В другій декаді березня 2016 розум зайнятий розгадування загадок та викриттям містифікацій (великої брехні). Дуже гострий, напружений обмін думками. Важка інтелектуальна праця.

В цей час здійснюється важливий обмін думками на міжнародному рівні.

14 березня 2016 точна зростаюча квадратура Венери в Рибах з Марсом в Стрільці. 22 лютого 2015 року в 2 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс. Відбулося народження нових ідей, що стосуються нашого сексуального життя, а також нашої здатності самостійно заробляти собі на життя за допомоги своєї професійної майстерності. Ці ідеї пов’язані з тим, що ми гостро відчуваємо, як нам бракує кохання, гармонії, краси в житті, а також грошей, можливості самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя. Ми можемо усвідомлювати, що нам брукує смаку, такту, навичок культурної поведінки, дипломатичності й рафінованості. І нові ідеї пов’язані з тим, що ми готові докласти зусиль, щоб розвити в собі якості, яких бракує, і боротися за те, щоб знайти нове джерело особистих заробітків, нове джерело матеріального багатства, добробуту. Ми готові ризикувати, бути першопроходьцями в новій для нас галузі професійної майстерності. Ми готові робити якісь нові для нас практичні речі, щоб збагатитися, стати заможними, повернути собі стан гармонії й бути гарними, кохати.

Наприкінці серпня – в перших числах вересня 2015 ми знов поверталися до ідей, що виникли у лютому 2015, щоб оцінити їх наново, бо у нас саме в цей час з’явилася купа нових творчих задумів щодо практичного втілення тих ідей. Тоді ми мали можливість завершити якісь свої професійні справи, повіддавати борги (фінансові або моральні) і підготуватися до ще однієї зустрічі Венери з Марсом, яка сталася 2 листопада 2015 – тепер ідеї нових способів заробітку набули особливу, ще більшу, ніж в лютому та у вересні 2015, цінність. Тепер розпочався новий етап в роботі й статках. Приблизно з 2 листопада 2015 ми будемо робити конкретні практичні речі, рутинні, повсякденні, які будуть відображенням нашого інтелекту та вміння виконувати тонку точну роботу.

В першій декаді лютого 2016 стало ясно, в які саме матеріальні форми втілилася наша ідея роботи заради підвищення власних прибутків. Виникають сприятливі умови для того, щоб ввести позитивні зміни в своє сексуальне життя, а також знайти нові джерела прибутку, щоб заробляти на власній професійній майстерності.

В березні 2016 – гостру кризу, коли напружуватися в роботі доводиться дуже сильно, і якісь мрії виявляться нереалістичними. Проте в середині квітня 2016 можна буде розслабитися й насолодитися роботою, бо проект набере силу й розквітатиме на очах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає