15 квітня – 18 квітня 2017

У фокусі уваги – речі, що стосуються особистої філософії, системи вірувань, світогляду. Все, що утримувало ситуацію “статус кво” у сфері міжнародних стосунків та права, втратило важелі впливу – і ситуація стрімко розвивається в бік логічного завершення. Всі отримують те, на що заслуговують: або розширення можливостей у разі якісного світогляду, або купу неприємностей у разі хибної картини світу. У будь якому випадку постають питання юриспруденції, вищої та спеціальної освіти, стосунків з іноземцями, далеких подорожей, ідеології, реклами, пропаганди.  Зараз сприятливі умови для вирішення цих питань.

Сприятливі можливості для заробітків та партнерства, якщо вмієш щось робити на високому професійному рівні. Гарний час для втілення у конкретній практичній діяльності власного уявлення про красу та гармонію. Гарний час для спорту та для роботи над собою заради краси та вдалої соціальної роботи. У коханні – гармонія та піднесення.

15 квітня Венера змінила ретроградний рух на директний – справи, що стосуються любові та кохання, партнерства, особистих статків та джерела особистого прибутку починають стрімко розвиватися. Нинішній цикл ретроградності Венери  – з 10 лютого до 7 травня 2017. Нижня кон’юнкція Венери з Сонцем (ретроградна Венера з Сонцем) сталася 25 березня 2017 – почався новий цикл Венери. В період з 10 лютого до 20 квітня 2017 ми підбиваємо підсумки минулого циклу: все, що стосується наших цінностей, має бути осмислене, цьому слід дати оцінку. Зазвичай в цей період акценти на цінностях змінюються: те, що було важливим, може відсунутися на задній план, поступившись місцем для нових цінностей. Якщо в період попереднього циклу наша поведінка була хибною, в цей час ми маємо справу з результатами своїх виборів та вчинків, до яких призвело слідуванням нашій життєвій позиції. Таким чином, цінності коригуються, життєва позиція уточнюється. Кінець березня міг бути дуже напруженим та гострим з точки зору роботи над власними цінностями та позиціями. До 15 квітня (доки Венера була ретроградною) ми звикаємо до змін, що відбулися у нашій системі цінностей та у життєвій позиції, а після 15 квітня (Венера стає директною) починаємо активно втілювати в життя свої уточнені уявлення про красу та гармонію. Вже до 7 травня (Венера у градусі “нижньої” кон’юнкції з Сонцем) ми побачимо на подіях нашого зовнішнього життя, що оновлена система цінностей починає активно позначатися на наших соціальних програмах, особистих статках та партнерських стосунках.

Ці дні приносять сприятливі можливості для просування у сфері кар’єри, бізнесу, політики, якщо ваша особиста творчість полягає в тому, що ви особисто несете відповідальність, є компетентною людиною та виконуєте роль лідера, керівника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає