11 квітня – 14 квітня 2017

У центі уваги опиняються речі, що стосуються відвертого протистояння, перебування у різних ворогуючих таборах, міряння силою, конкуренції. А також пошуків компромісу, дипломатичних зусиль, миротворства. В цей час ми вирішуємо питання партнерства, співробітництва, об’єднання в союзи, відстоювання справедливості в суді. Також нас цікавлять питання культури та мистецтва. Варто пригальмувати активність та оцінити те, що було зроблене за останні два тижні у сфері боротьби за власні інтереси, захисту власних інтересів, а також у професійній майстерності та у спорті.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з прогресивними реформами, наукою та передовими технологіями, колективною роботою, то в ці дні виникають нові ідеї, що впливатимуть на ваше життя протягом року.

Марс у зростаючому трині до Плутону на тлі опозиції Юпітер/Уран і квадратури Юпітер/Плутон. При цьому немає гармонійних аспектів Сонце/Юпітер та Венера/Юпітер. Сонце у кон’юнкції з Ураном 14 квітня активізує ці аспекти, а місячно-сонячний цикл в Овні, актуальний до 26 квітня указує на військові дії.
11 квітня 2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає