13 червня – 17 червня 2018

Із 22:42 13 червня до 03:53 17 червня 2018 фаза Нового Місяця (кон’юнкція) у Близнятах місячно-сонячного циклу в Близнятах. Зароджуються нові ідеї, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами. Головна тема місяця: пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі, торгівля, транспорт, ЗМІ, свобода слова. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання дізнаватися та осмислювати нове. Колективний настрій – “ Я думаю. Маю сумніви”. Мета – пізнати і усвідомити різноманіття; вдовольнити цікавість і радіти від посередництва. Задача: ставитися до всього критично, навчатися, щоб наблизитися до істини. Надихають великі мислителі та вчені-універсали. Приваблюють інтелектуали, посередники, торговці, комбінатори та пліткарі. Це місяць багатьох розмов, листів і телефонних дзвінків, місяць метушні, біганини та коротких подорожей. Доводиться водночас займатися кількома справами. Це важливий період для посередників, торговців, біржових маклерів, поліграфістів, видавців, книготорговців, журналістів, репортерів, кореспондентів, перекладачів, лекторів, викладачів, математиків, філологів, літературознавців, аналітиків.

Із 14 червня до 10 липня 2018 Венера в Левові. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає шляхетним, самостійним, компетентним, вольовим. Ми подобаємося іншим, коли беремо на себе відповідальність, приймаємо самостійне рішення, віддаємо накази, контролюємо виконання. Нас зачаровує все шляхетне, авторитетне, яскраве, індивідуалістичне, творче, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час потужні, яскраві. У коханні та фінансах поводимося авторитарно: самостійно вирішуємо, керуємо, контролюємо. Причаровуємо шляхетністю, гідністю, самостійністю, компетентністю, владністю. Від партнера вимагаємо того ж самого: любов і захоплення викликає лише та людина, що демонструє яскраві творчі здібності, що сяє й шляхетно панує, займає позицію керівника, яка є лідером. Нам потрібне кохання, яким можна пишатися. Яскрава творча любов, що додає впевненості в собі, підкреслює цінність самоповаги. Загалом ставлення до любові в цей час авантюрне, як до розваги, як до театрального дійства. Якщо немає закоханості, можна розіграти для себе яскравий спектакль, призначивши на роль коханої людини випадкову персону, погратися в любов, розважитися любовними пригодами. Можна спробувати виразити своє розуміння любові і кохання у творчості, хоча на нинішніх аспектах Венери в Левові це потребуватиме напруження, важких зусиль, легко не буде.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях слід виглядати шикарно – недбалий шик. У цей час дуже личать речі, що демонструють творчі здібності, підкреслюють артистизм: творче поєднання кольорів, фактур і форм, сучасне яскраве взуття і грайливі аксесуари, коштовні тканини, довжина міді і максі, широкі спідниці і штани, масивні складки і кльош . Носіть розкішні речі легко, невимушено, почувайтеся в них вільно й природно, не бійтеся зіпсувати: коли Венера в Левові, чарівності нам додає вміння поводитися так, ніби ми розпещені діти, якими всі навколо пишаються, милуються і дозволяють бавитися коштовностями. Шарму додають насичені шляхетні кольори дорогоцінного каміння, старого золота і розпечених на сонці троянд всіх відтінків. Якщо ви любите нейтральні кольори і льняні тканини, доповніть образ яскравим взуттям, масивними прикрасами і сумкою, що впадає в око. Пам’ятайте правила розкішного стилю: чим коштовніша тканина, тим простіший крій; сукня може бути дуже простою і скромною, але взуття має бути дуже якісним і виглядати, ніби щойно з крамниці; сумка і прикраси мають виглядати дорого, навіть якщо ви знайшли їх на блошиному ринку.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки такого типу: зірка, яскрава індивідуальність, королева, керівниця. Жінка, що високо цінує радощі життя, самостійна, відповідальна, творча, впевнена в собі, гордовита і власна. Така, що впевнено почувається на сцені, вміє демонструвати себе і милостиво дозволяє собою захоплюватися, балувати, обдаровувати. Тінь: коштовна іграшка. В еротиці суміш гордості, владності, грайливості, могутності і презирства до будь-яких табу.

Соціальний образ, що приносить прибуток і користується попитом: Бос, Артист, Авантюрист.

Стиль у мистецтві – високий Ренесанс.

14 червня – 10 липня 2018 дуже напружений період для статків і стосунків. 13-16 червня гострі конфлікти з друзями та в колективі через питання етики та естетики. Вірогідні незаплановані витрати на сучасні технічні прилади: електронні, електричні, а також витрати у зв’язку із дружніми стосунками та колективною роботою. Напружений період у тих, чиї заробітки пов’язані із науковими розробками, передовими технологіями, інженерією. А також у тих, хто заробляє на життя чорти знають на чому, наприклад, на астрології (15 червня точний зростаючий квадрат Венера/Уран).

13 – 29 червня 2018 дуже важливий для розумової активності період, якщо ви долучені до великих довгострокових ділових проектів та маєте високий соціальний статус. Варто обмежити спілкування, знизити рівень зовнішньої ментальної активності та зосередитися на питаннях, безпосередньо пов’язаних з кар’єрою, бізнесом, статусом, репутацією. У цей час якісь зустрічі будуть скасовані, якісь відтерміновані, інтелектуальна діяльність потребуватиме більше часу, ніж планувалося (16 червні точна опозиція Меркурій/Сатурн). Тут, з одного боку, будуть великі можливості для розумової роботи та знайомств (19 червня точний падаючий трин Меркурій/Юпітер), з іншого боку, доведеться міркувати про те, наскільки далеко простягаються кордони власних розумових здібностей. Важливо критично оцінювати власні знання та комбінаторні здібності. В цей час слід більше уваги приділяти роботі над тими проектами у сфері ментальної роботи, які вже розпочаті і мають продовжуватися. Саме ці проекти до кінця жовтня приноситимуть важливі результати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає