10 червня – 13 червня 2018

Із 15:00 10 червня до 22:42 13 червня 2018 фаза Бальзамічного Місяця (падаючий секстиль) у Тельці місячно-сонячного циклу в Тельці. Завершуються програми, пов’язані з особистим майном, особистими прибутками і витратами, із джерелом особистого прибутку, із використанням особистих талантів і здібностей, із уточненням особистої життєвої позиції, зі зміцненням здоров’я як ресурсу. Це добрий час, щоб завершити справи, пов’язані із цими речами, підбити підсумки, винести на смітник непотріб і почати планувати справи, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами.

Із 12 червня до 29 червня 2018 Меркурій у Ракові. У цей час розум чутливий, інтуїтивний, мрійливий, часом капризний. Мислення образне, глобальне, експансивне. Тонко аналізуємо суб’єктивні враження: факти, події запам’ятовуються через відчуття, що пережили у зв’язку з ними. Мислення часом гальмує: потрібен час, щоб заспокоїлися емоції, та можна було тверезо міркувати. Не вистачає сили думати про те, що викликає неприємні відчуття. У суперечках не вистачає сили зберігати спокій розуму. Логічні ланцюжки рвуться через хвилювання. У суперечках може бути зрив на істерику, сльози, образи, жалість до себе. Уява присутня у процесі мислення: непомітно для себе можна логічно помилитися. Мова емоційна, схвильована. Часто пришвидшую темп мовлення, щоб встигти за короткий термін сказати всі важливі речі. Це робить мову не дуже зрозумілою. Слід контролювати емоції під час спілкування, щоб не задихатися, не збиватися. Слід говорити повільно і робити паузи. Тоді вийде чудова розповідь. Те саме і з осмисленням рішення: емоції зважають, і їх треба вміти заспокоїти. Не варто приймати рішення у стані емоційного збудження. Слід заспокоїтися і логічно все продумати. Вказівкою на те, що думка рухається у правильному напрямку, буде відчуття захищеності і комфорту, навіть якщо доводиться обдумувати дуже неприємні речі. Щоб розум працював ефективно, потрібно емоційно налаштуватися на інтелектуальну діяльність.

Якщо ваша інтелектуальна активність пов’язана з передовими технологіями, інженерією, науковими розробками, символьними системами і колективною роботою, то в цей час нові ідеї і підтримка з боку друзів і однодумців сприятимуть роботі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає