12 травня – 15 травня 2018

Із 07:07 12 травня до 14:47 15 травня 2018 фаза Бальзамічного Місяця (падаючий секстиль) в Овні місячно-сонячного циклу в Овні. Принципово нові проекти та те, що їх стосується, на завершальній стадії. Нам легко втілити свої інтереси і відстояти право чинити на власний розсуд. Нам допомагають майстри, професіонали високого класу, вояки, спортсмени, сміливі активні люди. Час будувати плани на наступний місяць.

Дуже високий рівень знервованості через величезне напруження у професійній діяльності. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить (12 травня 2018 точний зростаючий квадрат Меркурій/Марс, 13 травня 2018 точна кон’юнкція Меркурій/Уран).

Із 13 до 31 травня 2018 Меркурій у знаку Телець. У цей час наш розум неспішний, навіть повільний, важкий, неповороткий. Проте ґрунтовний, по-селянськи розсудливий. Ми осмислюємо ретельно, довго, глибоко. Міркуємо з позиції «вигідно – не вигідно, корисно – не корисно». Вміємо розпізнавати вигоди в інформації. Зважуємо кожне слово, коли пишемо і говоримо. У цей час легко бачити матеріальні вигоди і вираховувати користь. Судження матеріалістичні, конкретні, спираються на досвід взаємодії з матеріальними формами і фінансами. Знання засвоюють повільно, але міцно. Надається перевага добре знаним категоріям, що давно зарекомендували себе на практиці. Щоб розум працював ефективно, слід не поспішати під час навчання, читання, осмислення. Нам має бути зручно, коли я міркуємо, навчаємося, осмислюємо: м’яке комфортне крісло, красиві речі навколо, гарний краєвид із вікна. Важливо бути ситим, гарно вбраним, у гарному настрої, не втомленим. Щоб ефективно мислити в цей час потрібні відповідні комфортні й естетичні умови.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими дослідженнями, хірургією, реанімацією, протезуванням, реставрацією, утилізацією відходів, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, то це буде період легкий і приємний для роботи. Дружба зі знаменитостями світового масштабу сприятиме вашій особистій творчості (12 травня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає