Лише у кризові періоди

Щодо мене, то я почуваюся чудово! Я – людина, що за своєю природою почувається на своєму місці в житті лише у кризові періоди. Найспокійнішим в моєму житті був період весни 2014 – осені 2018, і у мене було відчуття, що мені немає місця в суспільстві. Але тепер я знов відчуваю піднесення духу, мій досвід подолання маргінальних ситуацій і виходу із кризи може бути корисним для інших.

Для людей з сильно ураженою натальною картою при акцентованих знаках Риби і Скорпіон, при акцентуйованих 12 і 8 домах характерно почуватися на своєму місці в житті саме під час глобальних криз і епідемій. Зазвичай вони і на життя заробляють в галузях, що пов’язані зі стражданнями та інтенсивними почуттями.

Є дивні чари у бою,
Страшної прірви на краю,
В безмежнім, грізнім океані,
В ревінні хвиль, в диханні тьми,
І в аравійськім урагані,
І в лютім подиху Чуми.
Все, що загибеллю грозить,
Для серця смертного таїть
Незрозуміле чарування,
Безсмертя, може, відчуття! —
Щасливий той, хто в дні страждання
Ним осолоджував життя.

Тут постає питання: для чого у нас у важкі часи збільшується життєвої сили, підвищуються адаптивні здібності, загострюється розум, посилюється відчуття краси та гармонії, відбувається приплив сили, и сповнюємося оптимізмом і стаємо дуже дисциплінованими? За відповіддю маємо звернутися до символізму 8 і 12 домів. 8 дім: інтимна дружба на основі спільного пошуку виходу з маргінальної ситуації. 12 дім: безоплатне жертовне служіння (робота) заради спільного блага. Якщо людина 8 і 12 дому не робить цих речей, то ці доми являють їй темний бік своїх ситуацій: той, хто не об’єднується з іншим заради подолання кризи, помре; той, хто не працює безкорисно заради спільного блага, збожеволіє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає