На що нам очікувати у зв’язку з короновірусом

Поговорили з Надею Івановою про це


Надя Іванова: – Таке питання – ця пандемія коронавірусу в який цикл планет вкладається? Нептун Юпітер чи Нептун Плутон?

Астрологиня Ольга Іванець: – Я думаю, що ось цей складний цикл Юпітер/Сатурн/Плутон. Зараз обгрунтую. Під час облоги Хмельницьким Львова в місті вирувала чума

Грип іспанка викликав пандемію, що тривала 18 місяців протягом 1918-1919 років

Можна зануритися в історичну розвідку щодо зв’язку епідемій з аспектами, де Юпітер/Сатурн/Плутон в дугових аспектах, наближених до кон’юнкції з Плутоном.

Надя Іванова: – Зрозуміло. Тобто  цілий рік нам жити з цією епідемією. Це як мінімум. Я думала, задіяний Нептун (вірус).

Астрологиня Ольга Іванець: – А чому Нептун – це вірус?

Надя Іванова: – Так якось мені асоціативно спрацювало – невідомо звідки взялося. Ніби сфера 12 дому.

Астрологиня Ольга Іванець: – Нептун – це рідина, розчин, газ. А вірус – це монстр, реальна жива істота – монстр. А монстри у нас під Плутоном. Під Нептуном лише ідеї-монстри. 12 дім – це ізоляція, усамітнення, яке може бути викликано не лише епідеміями.

Надя Іванова: – Я не сприймаю вірус як живу істоту, ось в чому причина.

Астрологиня Ольга Іванець: – Це помилка. Віруси – живі істоти, що почали панувати на Землі значно раніше, ніж на ній виникли не те що люди, а якісь навіть примітивні біологічні створіння. Віруси – справжні господарі Землі. В грецькій міфології вірусам відповідають гекатонхейри – діти Геї та Урану, монстри. Гекатонхе́йри (грец. Εκατόγχειρες; від εκατόν — «сто», χειρ — «рука») — у давньогрецькій міфології — сторукі п’ятдесятиголові велетні, уособлення хтонічних сил. За Гесіодом, ці істоти були синами Урана й Геї. Уран зненавидів гекатонхейрів за їхню величезну силу, і щойно кожен з них, Бріарей, Котт і Гієс, народжувався, ув’язнював їх під землею в Тартарі. Під час війни богів на чолі із Зевсом проти титанів (титаномахії), Гея порадила визволити гекатонхейрів. Зевс задобрив велетнів їжею богів, амбросією і нектаром, після чого велетні приєдналися до нього і забезпечили перемогу. Після війни Котт і Гієс викликалися стерегти скинутих до Тартару титанів, оселившись біля воріт туди в глибинах океану. Бріарею ж Посейдон віддав у дружини свою дочку Кімополею. Пізніше гекатонхейри знову прийшли на допомогу Зевсу, коли він покликав їх для боротьби проти гігантів. Бріарей також відзначився в тому, що звільнив Зевса, коли за намовою Гери інші боги-олімпійці зв’язали його та стали ділити владу.

Надя Іванова: – Супер, дякую за пояснення!

Астрологиня Ольга Іванець: – Я напишу про це. Бо кілька років тому про епідемії мене запитував Олесь Манюк. Вірогідно, це питання поширене.

Надя Іванова: – Так, цікаво дуже. І це живий приклад того, як працює астрологія, зрозумілий кожному. І ваші пояснення дуже важливі.

Астрологиня Ольга Іванець: – Так. Цікаво, що ліки – це Нептун, а хірургія – Плутон.

Надя Іванова: – Ось тому я і заблукала в двох соснах. Через те, що вакцина ж піде під Нептуном вже.

Астрологиня Ольга Іванець: – Так. В астрології все на нюансах значень символів. Тут треба дуже чітко розрізняти найтонші значення речей. Я думаю, що мені це легко, по-перше, через якійсь мій особливий склад розуму, а по-друге, бо маю лінгвістичну освіту – наука, що займається розрізненнями тонких смислів слів.

Знову ж таки, який зв’язок Нептуна між вакциною і Тонким Світом (знак Риби, яким керує Нептун)? Бо вакцину створює Майстер, що за якимись одному йому видимими натяками прозріває в Тонкому Плані Ідею Вакцини, і втілює її в конкретній пробірці.

Тонкий План, Первообрази (Архетипи) – це вчення Платона.

Виходить, що починати опановувати астрологію як символьну систему слід з опанування основних постулатів античної філософії, вивчення міфів.

Надя Іванова: – Саме так. Тоді, якщо абстрагуватися, все наше майбутнє записано в міфах.

Астрологиня Ольга Іванець: – Джордан Пітерсон так і каже в курсі лекцій “Психологічний смисл біблійних історій”.

Наприклад, принцип Юпітера в астрології: вихід в більш високий соціальний шар за рахунок вміння скористатися щасливим випадком. Звідки те вміння? Успадковані якості + здатність до опанування великого курсу навчальних програм. А що ми бачимо в міфах? Зевс з презирством ставиться “простих людей”, але любить Героїв.

Надю, щодо того, на що нам очікувати у зв’язку з короновірусом. Зверніть увагу, 3 травня – 25 липня 2020 транзитний Марс у 12 домі України. Це значить, що активність української політичної нації проявляється у таких сферах: благодійність, самопожертва заради високих ідеалів. Це такі заклади як лікарні, монастирі, закриті навчальні заклади, тюрми і місця усамітнення.

І то буде дуже страшний для нас час через те, що 12 дім в гороскопі України дуже значимий і трагічний.

«А це значить, що люди не отримають зарплати, бюджет не отримає податки, пенсіонери не отримають пенсії. Це буде не завтра. Але зважаючи на стан бюджету, це вже може статися в квітні» – пише на свій сторінці в Фейсбук Mason Lemberg.

Цикл Марсу – 2 роки. Те, що цього разу (2019-2020) транзити Марсу припадають на 10, 11, 12 доми, говорить про те, що українці не є об’єктами на історичній арені, ми – суб’єкти. Ми маємо діяти активно, свідомо, професійно. Це наш шанс вижити в кризі.

Надя Іванова: – У владі повні профани, народу прийдеться самотужки виживати.

Дочка в Данії. У скандивів зовсім інший підхід до цієї проблеми, хоча темпи зростання захворювання в питомій вазі до населення у Данії зараз найбільші.

Шведи не вводять карантин. У Данії тести робити не будуть всім поголовно, тільки якщо складний випадок.

Прийняли розпорядження про донос на сусіда, якщо є підозра, що людина хвора і не звертається в медичну установу.

Астрологиня Ольга Іванець: – Українці мають високі здібності до самоорганізації. Тож, спрацює в цій важкій ситуації, вистаймо.

Надя Іванова: – Так, я впевнена в цьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає