Ці відьми несправжні

Чотири екстрасенси - однакове видіння

Фейсбук мені пропонує колективне видіння позбавлених художнього смаку відьом. Судячи з естетики, ці відьми не на нашому боці у боротьбі Добра зі злом. 

Кажуть, ці відьми вважають себе патріотками України. То я відповім на це: можна вважати себе на боці України і при цьому брати участь у телешоу, яке працює на Медведчука. Як Надя Савченко у «Битві екстрасенсів». Як Олена Осипенко з купою інших «астрологів». А щодо естетики, то саме вона дає можливість не помилитися в оцінці: естетику обумовлює етика. Людина просто не в змозі виглядати відмінно від того, на що витрачає власні гроші, сили й час. Кажу: ці відьми несправжні. І люди вони погані. 

До мене часто пишуть нещасні жінки й чоловіки з проханням допомогти знайти зниклого воїна, зниклу дитину. Пропонують які завгодно гроші й цінності, аби лише допомогла. Я чесно кажу: «На жаль, це неможливо». Я розумію, що людей в такому стані дуже легко підсадити на голку надії, достатньо лише час від часу вводити в оману, підживлюючи  сподівання. Це є порушенням етики Відьми. І таке порушення етики завжди відбивається на естетиці такої персони. Але засліплені горем люди не бачать тих ознак, за якими ми безпомилково впізнаємо паскудника.

Lora Bochko:- А шо не так , ?! Всі приємні в спілкуванні ! А «рожами не вийшли» це якось не гарно писати , булінг якісь ?!

Астрологиня Ольга Іванець: – Lora Bochko, а ви, я так розумію, їхній промоутер – естетика вашого тексту збігається з естетикою їхніх, як ви висловилися, «пик».

Lora Bochko: – Астрологиня Ольга Іванець, то хто б вони не були , по професії – « рожами не вийшли» так писати як на мене неприпустимо ! По-перше це їх тіло що хочуть то роблять , по друге ракурси не виграшні вибрані ! По трете , одна з них була в окупації , у другої рідний брат під Бахмутом воював – це жінки українки такі як ми всі !

Астрологиня Ольга Іванець: – Lora Bochko, тобто, відьми справжні й на боці добра, ви вважаєте. А я кажу, що ви помиляєтеся: естетика видає, що не справжні відьми й погані люди.

Lora Bochko: –  А де можна подивитися на « справжніх відьм» ?! Я піду подивлюся , і зроблю свої враження , чи ці справжні чи ні ?! А ви впевнені що ви бачили справжніх ?! Така безглузда бесіда , відьмочки рожами не вийшли ?!Мені здавалося що «справжні астрологи» повині бути більш толерантнішими до зовнішності інших ! Я теж виглядаю не ок , бо думаю чи сходити на манікюр , та ні обійдусь без манікюра – краще закину ті гроші на ЗСУ ?!

Астрологиня Ольга Іванець: – Lora Bochko, тож, ви не бачили справжніх відьом, а бачити хочеться, і ви раді вірити першим ліпшим дурепам, які назвалися відьмами. Питаєте, де можна побачити справжніх відьом? То я вам скажу: вся інтелектуальна спадщина людства описує справжніх відьом. Ви можете піти до бібліотеки, до книгарні й там вам порадять, що на цю тему почитати. Щодо астрологів, то ключове слово у вас «мені здавалося», бо про астрологію ви зеленого поняття не маєте. І – так! Регулярно ходити на манікюр, до перукаря, на масаж, до спортзали, перебирати речі у шафі й повсякденно вбиратися пристойно – це величезний труд, треба мати розум і художній смак, треба бути компетентною. Це важко. Значно легше ховатися за фоткою котика на аватарці й брехати собі, що не робиш манікюр, зачіску, гімнастику, масаж, бо всі свої гроші, сукні й туфлі віддала на потреби ЗСУ. Це брехня. Бо справжні волонтерки доглянуті й гарно вбрані – подивіться на Дану Ярову і Наталю Юсупову.

Inna Berezina: – Одна из них блондинка Стелла из Чернобаевки , у нее огромная аудитория,которую она подсадила на себя, целый год из прогноза в прогноз обещая прекращения обстрелов уже осенью 23 года, а окончание войны уже в начале 24 года.А когда все ее прогнозы не случились, то она выкрутилась, типа планы в генштабе изменились и карты не врут и т.д.и т.п.Теперь она окучивает с новой силой ,но уже прогнозы ее сместились на год….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає