Юрій Дрогобич про сигніфікаторів персон

Магістр Юрій Дрогобич

ПРОГНОСТИЧНИЙ ПОГЛЯД НА 1483 РІК

Про тих, сигніфікатором кого є Сатурн

Перестаркуваті отці, старезні діди, схильні до самотності, неосвічені, мовчуни — я зібрав в не багатьох словах довге, ті що встановлюють ціни на хліб, ті що знають перехід твердого свинцю у фосфор та тіні померлих, а в цілому всі люди скромні та бідні, митці, меланхоліки і всі, хто народився в липні під знаком Сатурна, якого б стану та умов вони не були.

Про тих, хто підпорядкований Юпітеру

Шляхетного роду, такі як величні судді, консули, радники з права, посланники апостольського трону, підлеглі архієпископа, єпископи святої віри та всі досвідчені в священних науках, вчені, ті хто живуть з приємністю, сангвініки.

Про тих, хто підвладні Марсу

Воїни у військах, полководці війн, у царствах наставники царів, помічники князів, тирани, здобувачі каменів і алхіміки, медики, а особливо хірурги, а також ремісники, що користуються вогнем, м’ясники, жорстокі завсідники доріг, фальсифікатори, любителі судових тяжб, безумні.

Про тих, хто підлягають Сонцю

Царі, принці, воєначальники, а також люди найвищих станів, холерики, червоні звіролови.

Про тих, що підкоряються Венері

Жінки, дівчата, дівчатка, євнухи, кантори, органісти, кіфареди, флейтисти обох родів, ударники музичних інструментів, прихильники жінок, гравці і всі, хто веде життя сповнене насолод.

Про тих, що підкоряються Меркурію

Купці, проповідники, вчителі мистецтв, астрономи, астрологи, оратори, поети, віршотворці, арифметики, геометри, управителі маєтків, юнаки, хлопчики, всі ті, хто надмірно користуються розумом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає