Трохи піднімаю завісу над таємницями елективного методу

Це дійсно магія елективного методу: коли людина робить добру справу із чистим серцем у влучний момент, то все ніби само собою складається їй на користь: люди підтримують, доброзичливі, уважні, а перешкоди на шляху до мети ніби самі по собі щезають.

28 листопада 2019 року у проміжку між 09:02 і 09: 11 склалася унікальна для елективного запитання ситуація. Обидва управителі 1 дому особистих інтересів весь цей час були розташовані найкращим для вирішення елективного питання чином: Юпітер на куспіді 1 дому і Сатурн в 1 домі. Крім того, обидва сигніфікатори елективного питання теж розташовані в 1 домі особистих інтересів: Венера як сигніфікатор особистих прибутків і статків і Плутон як сигніфікатор спільних з партнером фінансів. Унікальність ситуації в тому, що вона тривала аж 9 хвилин. Це завдяки тому, що весь цей час Юпітер перебував в орбі аспекту точної кон’юнкції з Асц, а Венера, Сатурн і Плутон залишалися незмінно в 1 домі.

Планети в день купівлі автівки були розташовані  таким чином, що збігалися аспектами вдало лише протягом 1-2 хвилин. О, це була головоломка! Управитель елективного питання Меркурій мав бути в гармонійному аспекті з управителем МЦ Ураном, а слабке в Водолієві Сонце необхідно було посилити трином до Асц. Крім того, Місяць слід було поставити в гармонійному аспекті до Марсу, сигніфікатору техніки і механізмів, щоб убезпечити комфорт і безпеку під час користування автомобілем. Місяць при цьому розташований у 9 домі далеких поїздок, а Марс у 6 домі робочих інструментів, а Венеру (гроші, прибутки, любов, соціалізація) підсилює секстилем із 7 дому Сатурн, що дає можливість використовувати автівку обережно і мінімізувати витрати на пошкодження, які можуть бути при порушенні правил безпеки (Венера в квадратурі з Марсом). Вопщем, я молодець!

Зазвичай я чітко окреслюю період дії вдалого моменту. Якщо це період 1 хвилина, то це означає, що вдалий момент триває лише протягом 1 хвилини. Якщо можна додати 3-5 хвилин до цього часу, то я так і пишу. Якщо не пишу, то, значить, додати не можна. Тобто, це вже буде інша карта, яку слід додатково описати. Бажано робити все чітко у визначений час. Але це досить складно, бо більшість людей не здатні вибудовувати тонкі стратегії, щоб чітко робити справи саме в той час, коли запланували: неправильно розраховують витрати часу, не враховують якісь ввідні, не враховують можливі перешкоди і затримки, не враховують можливі форс-мажорні обставини. Мистецтво робити важливі справи саме у той момент, що запланований, притаманне лише дуже витонченим натурам, самостійним, сміливим, рішучим, наполегливим, дисциплінованим, дипломатичним. Греки винайшли астрологію як інструмент пізнання та керування реальністю саме для таких людей – для аристократів. Мій особистий досвід консультування показує, що «проста людина», тобто, не освічена, не шляхетна, не дисциплінована, не етична, така, що не тямить в тонкощах, просто не здатна скористатися своїм гороскопом або елективною картою. Астрологія і в наш час залишається річчю елітарною, для обраних, якою вона була завжди. Якщо у вас виходить робити справи саме в той момент, на який ви запланували, то сміливо можете вважати себе аристократом.

Я ніколи не замислювалася, як я обираю елективний момент. Мені це настільки легко, що я вважала, що це можуть всі. І лише зараз, коли мене попросили пояснити, як я те роблю, я зрозуміла, що цього взагалі неможливо навчити – це глобальне бачення карти або є, або його немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає