Якщо у гороскопі є мажорні аспекти з Ураном, Нептуном, Плутоном

Мене інколи запитують, як можна мінімізувати ефект від дугових аспектів вищих планет у гороскопі особистості. Я відповідаю чесно: ніяк. Погугліть це National Geographic Channel Has Paid $ 1 Million For This Video…(QNS jammu) і дайте собі чесну відповідь.

Якщо так сталося, що у вас у гороскопі є мажорні аспекти особистих планет (Сонце, Місяць, Меркурій, Венера, Марс) з Ураном, Нептуном, Плутоном (у мене, наприклад, все це є), то потрібно розвивати принцип волі (Сонце) і принцип адаптації (Місяць), принцип розуму (Меркурій) та принцип об’єктивної оцінки (Венера), а також принцип практичної дії (Марс), опановувати великі курси навчальних програм (Юпітер) та напрацьовувати самодисципліну (Сатурн), щоб просто не опинитися в такій ситуації. А якщо вже опинилися, то тут від волі, інстинкту розмноження та всього іншого нічого не залежить – стихія безжальна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

4 коментарі

Вячеслав

18.09.2017 09:05

Взагалі, з великою цікавістю знайомлюсь з тією багатосторонньою інформацією, якою Ви ділитесь. Ми, можна сказати, однодумці.
З повагою, Вячеслав

Відповіcти

Вячеслав

18.09.2017 07:54

в мене таке щось є – секстиль Нептуна до Урану і Плутону – 15.09.1964
різкі повороти на протязі життя є (відчуваю, що і будуть далі))))

Відповіcти

    Ольга Иванец

    18.09.2017 08:24

    Дякую за коментар, В’ячеславе! Внесла уточнення: якщо так сталося, що у вас у гороскопі є мажорні аспекти особистих планет (Сонце, Місяць, Меркурій, Венера, Марс) з Ураном, Нептуном, Плутоном.