Як використати гороскоп

– Підкажіть ще, будь ласка, як максимально з користю для себе працювати з такою інформацією? Адже отримати гороскоп одне, треба ж ще продуктивно його використати.

– Мій текст гороскопу побудований таким чином, що його неможливо сприйняти формально, а не сутнісно. Якщо людина читає, інформація завантажується у підсвідомість. Це як вірус для софта. Вам не потрібно спеціально замислюватися над тим, як використати інформацію із гороскопа. Інформація завантажилася у ваш цілісний семирівневий організм – і вже само по собі це завантаження ваш організм трансформує. Результати трансформації непередбачувані. Щось буде. Але що саме, залежить від якості вашої життєвої позиції, акцентів у системі цінностей. Це працює приблизно так, як коли людина сутнісно вникає у курс метафізики на факультеті античної філософії. У когось у результаті зносить дах. А хтось отримує Нобелівську премію. А хтось перекваліфіковується в управдоми.

Якщо ви не любите Толкієна, то можна взяти за приклад у Пушкіна:

Три девицы под окном
Пряли поздно вечерком.

“Кабы я была царица,-
Говорит одна девица,-
То на весь крещеный мир
Приготовила б я пир”.
– “Кабы я была царица,-
Говорит ее сестрица,-
То на весь бы мир одна
Наткала я полотна”.
– “Кабы я была царица,-
Третья молвила сестрица,-
Я б для батюшки-царя
Родила богатыря”.

Только вымолвить успела,
Дверь тихонько заскрыпела,
И в светлицу входит царь,
Стороны той государь.
Во все время разговора
Он стоял позадь забора;
Речь последней по всему
Полюбилася ему.
“Здравствуй, красная девица,-
Говорит он,- будь царица
И роди богатыря
Мне к исходу сентября.
Вы ж, голубушки-сестрицы,
Выбирайтесь из светлицы.
Поезжайте вслед за мной,
Вслед за мной и за сестрой:
Будь одна из вас ткачиха,
А другая повариха”.

Це про життєві позиції, про систему цінностей: яка у людини позиція, такі події з нею і відбуваються. З вами може відбутися геть не те, що написано у гороскопі, бо у вас же ж є свобода волі. Відбудеться лише те, що відповідає вашій життєвій позиції, але у межах сюжету, визначегого в гороскопі.

Інформація з гороскопу дає можливість уточнювати життєву позицію, корегувати систему цінностей. Наприклад, якщо я знаю, що від природи у мене поганий художній смак (це видно з гороскопу; або якщо в моєму оточенні є розвинені й чесні люди, вони мені про це повідомлять – не важливо, звідки я знаю, що мені бракує смаку), то я можу докласти свідомих зусиль до того, щоб виховати в собі смак. А якщо я цього не знаю, а вважаю, що у мене гарний смак, то я намагатимуся заробити гроші на моді, мистецтві – і отримуватиму щоразу поразки. Робитиму це знову й знову, поки емпіричним шляхом не усвідомлю, що смаку таки немає. А знання гороскопу дає можливість одразу побачити власні потенційні можливості та уникнути низку поразок.
Але то лише можливість. Бо все одно обираю я – бо маю власну волю. Наприклад, коли у мене почнуться події нової якості після прочитання гороскопу, мені доведеться обирати, приймати власне рішення. І ніхто не знає, що я оберу. Бо свобода волі.
Астролог може зробити припущення, наприклад, що я оберу в якості професії роботу шкільного учителя. Але то лише припущення астролога. З таким же успіхом астролог міг би припустити, що я вирішу зробити власною життєвою метою виховання власних дітей, відмовившись від роботи поза межами родини. Астролог може робити припущення в тому сенсі, що виду сапієнсів властиво робити припущення. Але астролог не може робити припущення в тому сенсі, що це безглузде заняття у даному випадку.

Тож не варто перейматися питанням, як вам використати інформацію з гороскопу. Вона сама собою використається саме в тій якості, яка відповідає рівню еволюційного розвитку вашої особистості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає