В якому разі буде хибна відповідь на хорарне запитання

– Із хорарами є жорстке правило, яке не можна порушувати, бо відповідь буде неправдивою. Правило таке: питання виникає всередині і смалить так, що почуваємося дуже некомфортно, тривожно, не знаходимо собі місця. В цей момент треба чітко сформулювати запитання – і подивитися на годинник. Записати точний момент виникнення запитання. Сформульоване запитання теж треба записати у тому самому вигляді, не змінювати. Слід побудувати на цей момент карту. Точність відповіді – 96% (за методою Маріон Марч і Джоан мак Еверс).

Хорарні правила дуже прості.

Я користуюся хорарами вкрай рідко. Якось мені зазвичай ясно із вибором. Але буває таке, що я починаю дуже сильно хвилюватися через якусь пропозицію. І тоді будую хорар. Не помиляюся із відповіддю ніколи лише тому, що цього правила “сильного хвилювання” строго дотримуюся. Бо якщо ставити запитання “від нема чого робити”, то і відповідь не буде правдивою. Слід буде дуже обережними із хорарними запитаннями, коли хтось звертається по допомогу: “”Допоможіть розібратися. Я тут поставив запитання, але не можу розкрутити карту на відповідь”. Я лише одного разу “купилася” на таке прохання – і відповідь не була правдивою. Чому? Бо я не знаю, чи дотрималася людина, що ставила запитання, правила “сильного хвилювання”: дійсно чітко сформулювала запитання і записала його у момент формулювання. Я не можу перевірити, чи не змінила людина формулювання, коли переказувала запитання мені. Не можу перевірити, чи дійсно людина записала правильно час. Було дуже зухвало з мого боку братися шукати відповідь на тих умовах. Більше такої помилки не зроблю.

Із хорарними запитаннями справа не в тому, що людина інфантильна не хоче самостійно приймати рішення. Це явище з області психології, а не з астрології. Справа в тому, що хорар працює лише у тому випадку, коли запитання ставиться дійсно таке, на яке у людини немає власної чіткої відповіді, тобто коли 50%50. От ти сидиш, все ретельно зважуєш, аналізуєш, збираєш інфу, радишся, а воно все одно 50%50. Ось лише у цьому випадку слід ставити хорарне запитання. Але фішка в тому, що ситуацій, коли після ретельних роздумів немає чіткої відповіді, в житті дуже мало. Зазвичай, якщо подумати, відповідь 100% є. Якщо хочете, щоб метод хорару працював без помилок, дотримуйтеся правил, не лінуйтеся, не сподівайтеся на те, що і так спрацює. Не спрацює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає