Програма, що дає рекомендації

– Звертаюсь за допомогою сайту, бо люблю читати ваші твори і захоплююсь вашими методиками, ну це ви знаєте. Хочу підкинути ідею, якщо її можна так назвати. Хочу, щоб те, що Ви створювали, жило і мало продовження, розуміючи цінність ваших методик і доробок. Олю, от як Ви віднесетись до такої ідеї. Я знаю, що є багато астрологічних програм комп’ютерних, але ні одна з них не побудована таким чином, щоб давати рекомендації, тобто орієнтувати на вибір  професії, наприклад, але використовувати вашу методику. Перш ніж писати гороскоп, ви опитуєте клієнта, читаєте його карту. А чи можна було б цей процес комп’ютеризувати, скласти програму, відповідний алгоритм і друкувати рекомендації? Хоч в найзагальнішому вигляді, але давати відповіді на питання, які найбільше цікавлять з використанням знань з астрології. Про профорієнтацію, партнерські стосунки чи будь які інші сфери життя. Ви ж з невеликої кількості моїх відповідей і з особистого гороскопу безпомилково і дуже точно назвали рід моєї діяльності. То чому б не використати можливості для більш широкого охоплення аудиторії? Сайт з використанням такого контенту і можливістю надавати рекомендації  залежно від дати народження і відповідей на питання  мав би клієнтів тривалий час і за плату, звичайно. І пасивний дохід відповідно.

– Дуже вам вдячна за вашу турботу і добрі слова. А щодо ідеї для сайта, то ви просто в якийсь дивний спосіб прозріли тонкий план. У нас із чоловіком давно ця ідея була. Ми навіть шукали спосіб здобути десь астрологічну програму, яку можна було би прикрутити до нашого сайту для відвідувачів. Навіть домовилися з якимись українськими розробниками, але вони досі не відгукнулися. Аж раптом місяць тому виникли обставини, сприятливі для того, щоб написати код для астрологічної програми. Тож, як бачите, ваша ідея вже втілюється в життя. Дякую вам за вашу дружню участь у моїх практиках і обіймаю!

– Таки так, Оленько! Це було б дуже сучасно, а якби ще й якусь родзинку застосувати іноваційну, ну щось на зразок того, що я писала. Щоб особливо лінивим, які не хочуть заглиблюватись, програма давала рекомендації стосовно найпопулярніших сфер життя.

– У Джордана Пітерсона з партнерами є така послуга на сайті.

– Цього немає ні в одній астрологічній існуючій програмі. Є тільки суха інтерпретація планет в знаках, домах, аспекти.

– Так і має бути.

– А у вас на сайті скільки ваших особистих напрацювань, які б можна було застосувати в програмному алгоритмі залежно від дати народження і відповідей особистості на сформульовані вами питання.

– Ні, Ім’ярек, тут ви помиляєтеся. Жодна комп’ютерна програма не здатна на таку роботу. Моя програма видаватиме сухе описання аспектів гороскопу, які інші подібні астрологічні програми, відмінність – мої авторські інтерпретації. А те, про що ви кажете, може робити лише людина (астролог) з людиною (клієнт) в живому спілкуванні: аналіз системи цінностей і життєвої позиції, конкретні практичні рекомендації, навчання конкретних навичок опанування модальностей Вищих Архетипів в поведінці. І я не певна, що я і далі хочу цим займатися. Надто важко. 2008 – 2015, коли у мене було багато такої роботи, – просто викреслені з особистого життя роки, суцільне жертовне служіння з мого боку. Згадую із жахом. Це не було питання грошей для мене, бо я ніколи не була бідною. Це було служіння ідеї просвітництва як способу досягти гармонії і миру між спільнотами людей. Я була дуже наївна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає