Про мої особливості як астролога та про мою задачу як консультанта

Я вважаю, що астрологом не може бути людина, у якої не виражені потужно Плутон, Скорпіон, 8 дім, крім того мають бути виражені 12 дім, Риби, Нептун, а також Уран, Водолій, 11 дім. Яка нормальна людина буде займатися астрологією, якщо може заробляти в інших сферах? Астролог може заробляти в інших сферах, але йому не цікаво. От в чому біда.

Але не кожна людина з такими показниками буде астрологом. Так, здатна. Але не факт, що вміє. Наприклад, людина в принципі здатна крутити сальто на турніку. Але це не значить, що вона це вміє. Можна народитися динамітом і за все життя не вибухнути.

Зараз багато від імені астрологів пишуть у ЗМІ. Перевірити ж на правдивість ніхто не може – ніхто ж не вивчав астрологію ніде. То лише питання гідності. Якщо у людини немає гідності, вона робить що завгодно. Я думаю, що такі люди щасливі. Нещасна лише та людина, яка знається на гідності, але чинить всупереч гідності. От тут починаються інфернальні муки. А люди без гідності ніколи не мучаться нічим, крім заздрощів.

Якщо ви пройшли навчання, володієте знаннями, то ви з перших слів зрозумієте, невіглас перед вами чи фахівець. Справа в тому, що на пострадянському просторі ніхто нічого не навчався з астрології: ні той, хто пише астрологічне, ні той, хто те читає. Астрологічні школи на цьому просторі – це просто смішно (знаю, бо навчалася у ВШКА при ЦАД – пройшла весь цикл навчання з початку до кінця: перечитала всі підручники, виконала всі завдання, листувалася із кураторами, проходила тестування та складала заліки). Невігласи читають фантазії невігласів. У 2008, коли створила свій сайт, пішла у російськомовний простір шукати фахівців із астрології. Облишила пошуки у 2012 році. Спілкувалася з усіма, хто хоч щось притомне в цій галузі говорив. Там повна катастрофа. Люди не знають азів. Висловлюються на рівні: “Я так вважаю, то моя особиста думка”, – не можуть її обґрунтувати. Немає з ким говорити – пусте гаяння часу. Наприклад, той, кого вважають там за найрозумнішого, може заявити: “ТО прояв квадратури Сонця з Венерою”. Або таке: “Давайте складемо карту початку циклу Уран/Плутон”. У мене є читачі, що моніторять той простір постійно. Періодично запитую, чи не з’явився хтось, з ким можу говорити. За моєю рекомендацію деякі мої читачі вступили на навчання до лондонського факультету – у мене будуть співрозмовники.

– То чому б вам не почати спілкуватися з лондонськими колегами?

– А що їм сказати? Що я навчалася за їхніми підручниками і тепер офігєнно прогнозую? Теж мені дивина! Обговорювати із ними гороскоп України? Вони відверто зізнаються, що не володіють повною інформацією щодо історії України та дуже погано орієнтуються у сучасних українських реаліях. І це можна зрозуміти: ми теж не дуже орієнтуємося у питаннях окремих країн, якщо наш фах – не політологія та культурологія.

На початку 2014 до мене звернувся філософ Олесь Манюк: “Хочу вас дослідити: чому справджуються ваші прогнози? Чому лише ви спрогнозували революцію та війну?” Дослідив. Написав у відгуках на сайті оце: 13.11.2014 10:21 “Кандидат философских наук, ученик мастера Дзогчена, профессора тибетологии Неапольского университета Намкая Норбу Ринпоче,личный ученик мастера Сяо Вэйцзя (тайцзи -цюань внутренних покоев семьи Ян по линии Ван Юньцюаня), психоаналитик лакановского направления: Откровенно говоря, я редко оставляю отзывы. Чаще всего я скептичен и пессимистичен по отношению к тем, кто претендует на звание прфессионала. Но случай с Ольгой Иванец — особый. Читая ее материалы около года, я убедился, что более точных,грамотных и фундаментальных исследований и прогнозов в области мунданной астрологии я не встречал (хотя знаком со многими именитыми астрологами русскоязычного пространства, Франции и Германии). Редкий образец владения классическим астрологическим мышлением, наследующим идеалы Птолемея,Альберта Великого и Роджера Бэкона. Я знаю, что Ольга крайне неохотно берется за составление индивидуальных гороскопов (ее рекомендации по объему соспоставимы с диссертационной работой), но если Вам удастся ее переубедить, не пожалеете”.

Я з тих пір розробила нову методику консультування – тепер беруся охоче. За попередньою методикою виходило, що я ставлю перед собою задачу – витягти клієнта на новий рівень розвитку особистості, бо лише на новому рівні його проблема має вирішення. Задача невиконувана в принципі. Завжди поразка. Тому був жорсткий відбір клієнтів через тонку систему анкетування. Мали би потрапляти лише високорозвинені: таким достатньо дати конкретні поради – і їхня творча особистість самостійно знайде вирішення власних проблем. Але бували пропозиції, від яких я не могла відмовитися. Астрологія – це наука королів. Під королями маються на увазі люди із високим еволюційним рівнем розвитку особистості. Всі інші дивляться у книгу – бачать фігу. Тобто, не мають волі та особистих ресурсів здійснити поради, що могли би призвести до бажаних ними наслідків. В такому випадку просто здійснюється небажаний прогноз та й усе. Зараз беру всіх підряд, бо задача інша: дати конкретні поради – і крапка. Не контролювати, не надихати, не “витягувати” силою власної особистості. Просто дати поради. Не можеш виконати – твої проблеми. Це як туфлі Маноло Бланік: хтось купує – і не в змозі носити; а хтось носить легко, бо володіє мистецтвом ходити на високих підборах; а хтось видаляє мізинця, щоб було зручніше. Але то не справа виробника і продавця – що чинитиме із собою людина, як отримає куплену річ.

Мені взагалі не треба нічого знати про вас. Коли ви відповідаєте на запитання у “Гороскопі особистості”, то ви робите для себе. То необхідні вам рефлексії, що готують вас до сприйняття інформації щодо гороскопу. Мені ж ваші відповіді потрібні лише з однією метою: дати вам конкретні поради щодо корекції вашої життєвої позиції та акцентів у системі цінностей. Я мислю щодо вас на рівні Архетипів. Ви – лише прояв символізму Архетипа на предметному рівні. Коли я даю вам настанови, я керуюся суто математичними формулами і власним переживанням відчуття цілісності. Я не дружу з вами, не переймаюся вашими почуттями – суто перекладаю для вас із мови астрологічних символів на зрозумілу вам мову, перебуваючи у трансовому стані. Коли розповідаю вам про себе (ну, не про інших же клієнтів мені розповідати), я просто виконую свою роботу – переводжу синтетичний образ на рівень якостей і предметів. Мені байдуже ваше минуле, абсолютно. Так само, як і ваше майбутнє. Ви мені заплатили за те, щоб я сказала, що вам робити зараз, щоб додати гармонії у ваше життя за великим рахунком, – я і кажу. Гороскоп особистості тим і вирізніться, що ми працюємо із Архетипами, а не з почуттями щодо минулого чи з фантазіями щодо майбутнього. Гороскоп особистості не вимагає переживати травматичний досвід наново. Не вимагає чітко бачити власну ціль у великій перспективі. Гороскоп особистості діє безпосередньо у підсвідомості, як вірус у компі, змінюючи софт. Не лізь у минуле, не мрій про майбутнє. Роби те, на що здатний зараз, на даному етапі твого життєвого шляху, керуючись власним розумінням гідності.

Так, я люта відьма. Але це саме те, на що ви чекаєте від мене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає