Не все у нашому житті визначається суто гороскопом

– А це правда,що як би я не намагалася,все одно не зможу бути на одинці із собою? Оскільки уражена карта. Я просто хочу бувати на самоті,але ніколи не вдається! Тому я подумала – може просто мало до цього докладаю зусиль..?

– А чому би просто не сказати партнерові: “Зараз маю залишитися на самоті. Вибач”?

– Тому що я б хотіла опинитися там,де взагалі нікого не має. Куди б я могла приходити, де б були мої таємниці…

– Зніміть собі окреме житло.

– У нас біля дому парк. Навіть 2. Качки плавають… Але. Коли виходжу – увесь час хтось ходить біля мене, навіть підходить і щось хоче. Вирішила виходити о 6 ранку – стало страшно за власну безпеку.
От так )

– Щоб не було страшно за власну безпеку, візьміть курс самооборони. Оно Олесі Яхно-Белковькій не страшно, хоча вона публічна персона і у неї купа відвертих та таємних ворогів. Ваша помилка в тому, що ви вважаєте, що 100% вашого життя визначається гороскопом. Коли насправді лише 50%. Інші 50% визначаються вашою волею, діями та етикою.

Ви ж знаєте про те, що із жолудя може вирости лише дуб, а не сосна або береза. Але фішка в тому, що жолудь може впасти на камінь і не прорости. Жолудя може з’їсти свиня. Може ворона віднести на дах… Щоб реалізувався гороскоп, потрібно ще народитися у гарному середовищі, що надасть гарну освіту.

Гороскоп – це лише потенціал. Ще є генетика, яка може той потенціалу звести нанівець. А крім неї є ще середовище: культура, суспільство, держава, можливість отримати освіту. Більшість людей сірі й невиразні не через те, що у них поганий гороскоп. А саме через те, що така генетика і таке середовище виховання.

До XVIII сторіччя астрологія була привілеєм шляхти. Зараз хто завгодно може купити гороскопа. Але що знання гороскопу може дати неосвіченій людині? Нічогісінько. Просто буде дивуватися: “Це ж треба! Все так і відбулося, як прописане”.

Гороскоп – це лише те, чим ви потенційно могли би стати. А не те, чим ви будете за будь-яких обставин. Наприклад, сильно акцентований 9 дім вказує на те, що у вас будуть важливі події у зв’язку із вищою освітою та іноземцями. Але це геть не означає, що ви захистите дисертацію та викладатимете в іноземних університетах. Ви можете ніколи не отримати вищої освіти і жодного разу не виїхати за кордон. Наприклад, батьки відвезуть вас до вищого навчального закладу і ви навіть вступите туди на заочне відділення, але не поїдете на першу сесію, покинете навчання. Водночас ваші близькі родичі можуть бути дуже освіченими людьми, багато їздити за кордон, жити за кордоном – і ви страждатимете через заздрість до них, так програється у вашому житті ваш 9 дім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає